Guldloppen, som er en social støttebutik for Knæk Cancer og Hospitalsklovnene og drives af indehaver Dorthe Petersen samt syv frivillige og en praktikant, flytter nu adresse. Hun åbnede 1. juni i år i Sudan Hjælpens gamle lokaler på hjørnet af Klintøs Alle og Vestergade, men de lokaler er allerede blevet for små for den driftige indehaver.

Derfor rykker de nu længere ind mod bymidten, ind i den gamle købmandsbutik på hjørnet af Fasanvej og Vestergade, der får Guldloppen masser af plads med de over 300m2 butik og stort lager. Butikken er meget handicapvenlig med dejlig bred indgang uden trin og med 3-4 P-pladser lige uden for døren og mange P-pladser lige bag butikken. Så der bliver god plads til alle varerne og selvfølgelig også det sociale sofahjørne, hvor man kan få en lille snak og en kop gratis kaffe og te.

Dorthe Petersen oplyser at der vil blive lavet et kreativt hjørne i butikken, med arbejdende værksteder med forskellige materialer som f.eks. drivtømmer og pileflet mm.

Guldloppen nye lokaler
Foto: Dorthe og de frivillige har allerede pyntet et enkelt vindue i de nye lokaler, så folk kan se lidt af alt det der kommer i butikken 1 december. Foto Tex

Op mod jul, har Højvangen Juletræer fra Jerslev, doneret juletræer, dekorationer og pyntegrønt mm til støtte af butikken, noget af personalet fra Højvangen Juletræer kommer også forbi og viser hvordan man laver dekorationer med gran, grene og alle mulige andre pyntegenstande.

Guldloppen er blevet CVR certificeret og dermed får butikken tildelt praktikanter fra kommunen til butikken, det er folk der har skånehensyn efter sygdom – ulykke og som skal tilbage på arbejdsmarkedet på en nænsom måde, så de starter med et par timers job og så kommer der flere timer på efterhånden som praktikanten kommer i gang igen.

Dorthe Petersen slutter med at ønske sig flere frivillige til at hjælpe med at holde Guldloppen åben, så man på sigt kan udvide åbningstiderne ud over dem man har nu, som er Ons- tor – fredag 10 – 17 og lørdag 10 – 13.

 

Hotel Phønix
Jysk tagrende rens
Baggesen