Bedemand John Olsen
Nordjyske Bank
Bondestuen
Bjælkehytten

Mød designer Mette Albæk

Kom til et foredrag, som belyser de gavnlige effekter af at have en passion og udfolde sig kreativt. Mette Albæk fortæller om, hvordan håndarbejde kan mindske stress, angst og depression, og hvad videnskaben siger om håndarbejdes gavnlige effekt på vores mentale helbred. 

Vi skal kaste os ud i flere projekter på samme tid, købe mere garn og prioritere at strikke hver dag. Mette Albæk, skaber af Mette Albæk Design, har altid strikket og er konstant optaget af farver, garner, strukturer, mønstre, og hvordan hun kreativt kan udfolde sig med disse. Mette Albæk bor i Klokkerholm og har udover webshop også en fysik butik, hvor hun sælger garn, kits, tilbehør og opskrifter af egne designs. Desuden udbyder hun kurser/workshops i strik/hækling og designer serier af strikkede, filtede puder.

Inspirationen finder Mette Albæk i sin hjemlige udsigt over Jyske Ås, en tur ved stranden, en solnedgang over Limfjorden og Svend Engelunds landskabsmalerier. Hun oplever verden omkring sig i smukke farvede striber og strikker sine puder, så de ikke blot er smukt interiør i stuen, men også kan bruges som pude til en middagslur eller lun støtte i ryggen.

Selv finder Mette Albæk ro og fordybelse ved at sidde med sit håndarbejde. Hun er bl.a. uddannet sygeplejerske og neuropædagog og har gennem 20 år arbejdet med mennesker i sorg og krise. Desuden er designeren certificeret i håndarbejdspsykologi ved psykolog Anne Kirketerp, og de erfaringer bruger hun i sine kurser i håndarbejde som stresshåndtering. 

Vi skal passe på vores håndarbejdspassion og bevare den. Hør om, hvilke håndarbejdsprojekter du skal vælge for at opnå den terapeutiske effekt – det handler om mindfulness, flow, motivation og trivsel.
Det er torsdag den 16. september kl. 19-21 på Brønderslev Bibliotek – pris 100 kr.
Arrangementet sker i samarbejde med FOF Vendsyssel.

 

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Baggesen