Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

 

Der blev delt masser af minder og en del gamle røverhistorier, både ude blandt publikum men også på scenen, da man lørdag mindes afdøde Henrik Halds virke i den runde pavillon i byens Rododendron Park. Inger Aarup- Kristensen bandt de optrædendes  sammen og præsenterede dem for publikum.

Foto: Inger Aarup – Kristensen bandt numrene sammen. Foto Tex

Fra klokken ca 14.00 og frem til engang midt på aftenen, gav mange forskellige musikere deres bidrag til at mindes Henriks ejegode væsen og hans store hjerte for musikken, nej var ikke et ord han brugte meget, når han blev bedt om hjælp med et arrangement.

Foto: Jens Ole Jensen fra musikforeningen, Shamrock samt bandet Swåmpis Venner, optræder med Irske sange. Foto Tex

Da avisens udsendte var på plads, havde Inger Aarup – Kristensen budt velkommen på vegne af Henrik Louis Simonsen, der var blevet forhindret. Katrine Schmidt havde optrådt og Jens Ole Jensen var godt i gang med sit gig.

Foto: I et stille hjørne af pavillonen opstod dette foto nærmest af sig selv. Foto Tex

Dagens sidste optrædende går på scenen ca. kl 20.15, det er bandet Dirty Frank, der har udvalgt en masse af Henrik Halds yndlingsnumre og vil spille dem til hans ære, så der kommer helt sikkert gang i den, med numre af bl.a Deep Purple, Gasolin, Thin Lizzy mfl.

Ære være Henrik Halds minde!

 

Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Baggesen