Bedemand John Olsen
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

 

Søndag den 22. august arrangerer, Danmarks Naturfredningsforening rundt om i Danmark et event “Hop I Havet”, for at gøre opmærksom på beskyttelse af vores have og dets natur, som er under voldsomt pres og trues af forurening, skadeligt fiskeri, havbrug og råstofindvindinger. 75 forskellige steder i Danmark, hopper man i vandet den 22. august.

Det sker også i Asaa, hvor formanden for byens vinterbadeklub, Jytte Cramer og klubbens medlemmer, har tilsluttet sig ideen om at frede 30% af havet og viser det ved at hoppe i vandet kl. 17.00, hvor de mødes på stranden på nordsiden af havnen, som man kommer til ved at dreje til venstre ved kiosken.

Arrangementet varer til kl. 19.00 og alle er velkommen. Der vil også være mulighed for at se livet i havet gennem lup og få en kop kaffe.

Politikerne har i årevis valgt at kigge den anden vej. Derfor er det på høje tid, at vi viser dem, hvor højt vi elsker havet og at vi kræver havet bedre beskyttet! Vær med til at vise, at du ikke tager et rent hav for givet – hop i havet med os den 22. august!

Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening

Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Bilhuset Biersted A/S