Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

I denne uge hylder vi alle skolepatrulerne i Den Sureste Uge 

 

Skolepatruljer får bilister til at sætte farten ned – og hver eneste morgen står skolepatruljer i hele landet klar til at gøre trafikken sikrere for de andre elever. Det er der brug for, da der ofte er morgentravle mennesker, som kommer til at trykke lidt for hårdt på speederen.

Alle de frivillige elever som står klar og hjælpe med en sikrere skolevej er vindere, men nu skal de seje skolepatruljer i landet konkurrere om titlen ”Årets Skolepatrulje 2020”.

 

Det vælter ind med indstillinger af seje skolepatruljer rundt omkring i landet til konkurrencen om at vinde titlen som ”Årets Skolepatrulje 2020”, som Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring står bag.

Ud over den fornemme titel får vinderne Det Fedeste Frikvarter for hele skolen. Og det er ikke for sent at være med – nominer den bedste skolepatrulje inden den 9. februar kl. 20 her

Hvordan kan min skolepatrulje vinde?
Skolepatruljen øger deres vinderchancer hos dommerpanelet, hvis de har gjort en ekstraordinær indsats.

Det kunne eksempelvis være at hjælpe skolens mindste elever til Gåprøven. Det kan også være, at skolepatruljen fx hjælper til i Kys & Kør-området eller iværksætter en kampagne til forældre om at være gode rollemodeller i morgentrafikken.

 

Om konkurrencen: 

Sammen med LB Forsikring kårer vi Årets Skolepatrulje 2020

Hvornår kåres vinderen?

I foråret 2020 udpeger dommerkomitéen fem regionale vindere blandt indstillingerne. Hver regionale vinder modtager 5.000 kr. i præmie. I maj 2020 kårer dommerkomitéen Årets Skolepatrulje blandt de fem regionale vindere. Ud over den fornemme titel vinder skolepatruljen Det Fedeste Frikvarter og får skolens navn på en flot vandrepokal, som skolen kan have stående, indtil næste års vinder skal kåres.

Hvem sidder i dommerkomitéen?

Dommerkomitéen består af repræsentanter fra hhv. Danske Skoleelever, Skole og Forældre, Politiet, LB Forsikring og Rådet for Sikker Trafik.

 

Kilde og foto: Rådet for Sikker Trafik

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop