Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

Brønderslev Kommunes Natur- og Miljøpris 2019 samt prisen for titlen ”Årets Træ”

Tirsdag den 17. september 2019 skal Brønderslev Kommunes Natur- og Miljøpris samt prisen for titlen ”Årets Træ” uddeles.

 

Natur- og Miljøprisen kan tildeles personer, foreninger, virksomheder eller institutioner, der frivilligt gør en særlig indsats for naturen eller miljøet. Det kan f.eks. være en indsats, som skaber ny natur eller fremmer et alsidigt dyre- og planteliv. Det kan f.eks. også være produktionsmetoder, produktudvikling eller andet, der sparer energi, mindsker forurening eller på anden måde gavner miljøet.

For at komme i betragtning til prisen for titlen ”Årets Træ” skal træet være mindst 10 meter højt, med en diameter i brysthøjde på mindst 40 cm og desuden være markant i landskabet.

Der har været indkaldt forslag fra offentligheden, og alle forslag er blevet omhyggeligt vurderet af sagkyndige og af Brønderslev Kommunes Grønne Råd. Den endelige afgørelse er blevet truffet af det Grønne Råd.

Det bliver borgmester Mikael Klitgaard, der uddeler prisen – eller måske priserne, for hvis der er flere gode forslag, kan der uddeles flere priser.

Der er nomineret 4 kandidater til at modtage Natur- og Miljø prisen/priserne: 
AVV og RenoNord
Gamle Mursten
Nordjyllands Idrætshøjskole
Green Instruments

Der er nomineret 2 træer til titlen ”Årets Træ”:
Seljerønnen, Dannerhøj.
Troldetræet, Lunken.

Prisuddelingen finders sted tirsdag den 17. september 2019 kl. 16.00 i kantinen på Rådhuset i Dronninglund. Alle er velkommen. 

Tilmelding skal ske til: Henriette.Kolby@99454545.dk senest den 9. september 2019.

På Brønderslev Kommunes hjemmeside kan du læse mere om de tidligere prismodtagere.

Kilde: Brønderslev Kommune

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen