Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

Det har aldrig været vigtigere at handle hos sine lokale virksomheder end i disse svære Covid-19 tider. Hele brancher er truet på eksistensen trods regeringens flotte tiltag for at afværge en ren katestrofe for erhvervslivet.

Små og mellemstore virksomheder er i knæ, ja selv nogle af landets største virksomheder er i knæ grundet Covid-19. Går man en tur ned igennem Bredgade i Brønderslev midt på dagen, ja så er der kun ganske få, der er ude at købe ind.

Selvfølgelig skal vi leve op til regeringens krav i forhold til at forsamles med andre mennesker, når der skal handles ind. Men I gør det som forbruger, så tænk på om ikke man kunne støtte en af de lokale virksomheder. De har brug for det netop nu.

De lokale virksomheder har gjort alt i forhold til at have håndsprit, rengjort håndtag, døre osv. Andre virksomheder tilbyder levering af varerne på hjemmeadressen. Restauranter som Hotel Phønix tilbyder mad ud af huset til fornuftige priser. Se deres menu her

Med Covid-19 indtog i Danmark og resten af verden, den deraf nedlukningen af hele landet, er det op til os forbrugere, om vi har lokale butikker, et hotel i byen, restauranter osv. når vi kommer på den anden side af Covid-19.

Handel nu før det er for sent – start med at bestille take away og fremskynd andre køb

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop