Staudemarken
Mortensens Mad
Bondestuen
Birks Bikeshop

En dag i hørelsens tegn: Få guide og gratis høreprøve på Brønderslev Apotek og Vrå Apotek

 

Mandag den 27. januar inviterer Brønderslev Apotek og Vrå Apotek til gratis høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist i Aalborg. Hent samtidig en nyudviklet guide om muligheder med høreapparater.

Ifølge en omfattende undersøgelse, hvor mere end 13.000 danskere er blevet spurgt om deres høreproblemer, har 67 procent af dem, der døjer med høretab og ikke bruger høreapparat, ikke fået information om, hvilke muligheder der findes inden for høreapparater. For at gøre op med dette har Din Hørespecialist udviklet en ny guide, der skal hjælpe folk til mere viden på området. Guiden kan hentes på Brønderslev Apotek og Vrå Apotek mandag den 27. januar, hvor Din Hørespecialist i Aalborg tilbyder alle interesserede, der kigger forbi, en høreprøve gratis og uforpligtende.

Mette Steen Nielsen, der er hørespecialist hos Din Hørespecialist i Aalborg, oplever også, at mange ikke kender til alle de muligheder, der i dag kan afhjælpe et høretab. Udover at foretage høreprøver deler Din Hørespecialist derfor også ud af sine gode råde til, hvordan man får størst succes med hørelsen, og hvilke tendenser inden for høreapparater, man bør være opmærksom på.

Fuldt betalte høreapparater uden venteliste

Udsigten kan være lang til at komme til undersøgelse med henblik på behandling med høreapparat i det offentlige, mens man på en privat høreklinik kan komme i gang med behandling med høreapparat med det samme. Mange går dog ud fra, at private klinikker er dyrere, men sådan forholder det sig ikke.

Din Hørespecialist har nemlig sammensat et særligt prøveforløb, hvor man udelukkende prøver høreapparater fuldt dækket af tilskuddet fra det offentlige. På den måde kan man på forhånd trygt frabede sig at prøve høreapparater, som koster penge. I stedet vil hørespecialisterne give borgerne det bedst mulige inden for tilskuddets beløbsgrænse. Når man har valgt sit gratis høreapparat, medfølger fire års fri behandling uden ventetid på eventuel efterjustering af høreapparatet.

I forbindelse med den gratis høreprøve på Brønderslev Apotek og Vrå Apotek kan man høre mere om det særlige prøveforløb. Hvis høretesten på apoteket viser tegn på høretab, tilbyder Din Hørespecialist en udførlig høreundersøgelse. Her kan man efter ønske vælge prøveforløbet udelukkende med høreapparater, der er 100 procent dækket af det offentlige tilskud.

Praktisk information

Mandag den 27. januar foretages der høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist på Brønderslev Apotek klokken 9.00-12.00 og på Vrå Apotek klokken 13.00-16.00. Arrangementerne er gratis og uforpligtende.

Kilde: Din Hørespecialist

Bosætning Jammerbugt
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S