Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Kaffebaren

SIFA TV Bingo lancerer mandag 10. maj 2021 en ny programserie under overskriften ”SIFA Sport On”. Den første gæst i studiet er Aalborg Håndbolds mangeårige og særdeles succesrige direktør Jan Larsen.

”Jeg glæder mig meget til at tale med Jan, som jo er temmelig medieaktuel i forbindelse med den skuffende meddelelse om, at håndboldkampe trods coronaoplukning fortsat skal afvikles med meget begrænset publikum. Det er jeg sikker på, han nok skal komme ind på. Men tanken er også, at vi blandt andet skal tale om, hvordan man kan blive ved med at være motiveret som leder”, siger bingovært Peter Skram. Og han fortsætter:

”Jan har om nogen taget hele turen fra det spæde til det kæmpestore. Fra et baglokale i KFUM-hallen, hvor der støt og roligt er blevet bygget lag på lag til det, der i dag er en håndboldklub så populær, at Gigantium er ved at være for lille til at kunne rumme alle de mennesker, der gerne vil opleve håndbold i absolut topklasse. Først var klubbens fokus på de lokale helte, så Christian Kjelling og Joakim Boldsen – og snart nogle af verdens bedste i form af Mikkel Hansen og Aron Palmarson. Jeg er nok ikke den eneste, der tænker: Hvordan kan du blive ved, Jan?”

Peter Skram har forberedt en håndfuld ting, som han vil spørge Jan Larsen om, men vil gerne have endnu flere. Derfor opfordrer han til, at spørgsmål bliver sendt ind via kommentarfeltet på SIFA TV Bingos Facebook-side.

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S