Staudemarken
Mortensens Mad
PrinterEksperten

“Det er fantastisk, at vi kan trække så mange dygtige kæmpere fra hele landet til en judocamp i Vendsyssel. Det kan kun lade sig gøre, fordi opbakningen har været så enorm. Forældrene i klubben har stået parate til at hjælpe. Sammen med den økonomiske støtte fra Spar Nord Fonden har det været afgørende for, at vi vil forsøge at gøre campen i uge 42 til en tradition”, sagde formanden for Brønderslev judoklub, Kauri, Erik Engelund, efter at Spar Nords direktør Annette Drivsholm lige havde overrakt formanden en stor check.

 

Det skete som optakt til weekendens judostævne i Serritslev, hvor de mere end 80 kæmpere lyttede og klappede, da Annette Drivsholm fortalte, hvorfor Spar Nord Fonden har valgt at støtte Brønderslev-klubbens opstart af en judocamp, der ikke findes tilsvarende andre steder i Danmark og derfor trækker judokæmpere til fra hele landet. Samtidig er campen med til at udvikle de lokale trænere og kæmpere. Kvaliteten i trænere og kæmpere gav sig endnu en gang udslag i massevis af medaljer til Brønderslev-kæmperne ved stævnet, der udover de nordjyske klubber også trak deltagere til fra blandt andet Aarhus, Skive, Vejle og Fanø.

Udover at stille med dommere og tidtagere have Kauri 12 deltagere med i judostævnet. Af dem kom hele otte styk hjem med medaljer.

Medaljevinderne er Asta Risager Christensen Guld i U15 b; Emma Hermansen Guld i U18 a; Nanna Skov Guld i U 15 a; Sune Skov Sølv i U15 drenge; Cathrine Frederiksen Sølv i u 12 b; Frida Krog Bronze i U 15 a;Mikkel Dahl-Vedel Bronze i U12 b og endelig vandt Jesper Hjermitslev pokalturneringen for de tunge drenge.

 

De seje unge judokæmpere har set frem til at skulle i kamp igen på søndag, men det stævne er aflyst på grund af faren for Corona-smitte.

På Billedet ses Annette Drivsholm fra Spar Nord, der overrækker checken til Kauris formand, Erik Engelund mens judokæmperne klapper i baggrunden.

Bosætning Jammerbugt
Springeren
Bilhuset Biersted A/S