Bedemand John Olsen
Nordjyske Bank
Bondestuen
Bjælkehytten

Så er Jytte klar med en stor stak nyere bøger, der er blevet læst i et år med coronavirus, hjemsendelse og nedlukninger.

”Jeg glæder mig så meget til at fortælle om alle de gode bøger, jeg har læst, og møde en masse andre læselystne,” siger bibliotekar Jytte Albrektsen. ”I lang tid har vi ikke kunnet afholde arrangementer, så det er vidunderligt igen at kunne mødes.” I højt tempo fortæller Jytte kort om hver enkelt bog, læser lidt op undervejs og giver masser af tips til læsning, uanset om du er til nye gode romaner, krimier eller kærlighedshistorier.

Jyttes bogcafe afholdes på Hjallerup Bibliotek tirsdag den 21. september, på Dronninglund Bibliotek onsdag den 22. september og på Brønderslev Bibliotek fredag den 24. september – alle dage fra kl. 16-18. Det er gratis at deltage, men nødvendigt at booke en billet. Det gør du enten på dit lokale bibliotek eller på bibliotekets hjemmeside. Alle får udleveret kataloget med de omtalte bøger, og der vil også være en lille forfriskning undervejs.

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S