K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Mortensens Mad
PrinterEksperten

 

Nordjysk Kaffe, der ejes af Tommy Jensen & Michael Nielsen, har sammen med 5 andre virksomheder fået udleveret kr. 10.000 af Radio Nordjyske & Børnefonden Coolunite, som den kendte nordjyde, Jakob Riisgaard Eriksen står bag.

Ideen med at give de 10.000kr til Nordjysk Kaffe og de fem øvrige virksomheder, er at det så er deres opgave at pengene til at vokse så meget som overhovedet muligt, så Coolunite Fonden får flest mulige penge ind, til at forsøge at oprette et Hospice for børn i Jylland, der findes i forvejen et hospice for børn på Sjælland.

Det er i forvejen hårdt for en familie at få diagnosticeret et terminalt barn, plus så yderligere at skulle at skulle rykke familien til Børne-hospicet på Sjælland i den sværeste tid, er umenneskeligt. Derfor vil Coolunite og Radio Nordjyske have et hospice for børn i Jylland også.

Centerleder Laila Mølgaard fra Brønderslev Hallerne, var straks med på ideen, da Michael fra Nordjysk Kaffe kom med sit forslag om at lave et kæmpe bankospil, lørdag d. 1. februar kl. 14.00 i Brønderslev Hallen. Bankospillet sker i tæt samarbejde med Brønderslev Floorball Klub.  Alt overskud fra bankospillet den dag går så tilbage til Coolunite og arbejdet med at få et Børne-hospice i Jylland.

Onsdag og torsdag i uge 4 kører Michael fra Nordjysk Kaffe rundt til de lokale butikker her i Brønderslev området og søger efter gevinster til bankospillet. Så ring gerne til Michael på telefon nummer 40708067, hvis du gerne vil bidrage til det gode formål.

 

Bosætning Jammerbugt
Springeren
Bilhuset Biersted A/S