Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

Hvordan påvirker Corona tiden Guld og Rod

Brønderslev Avis har haft en snak med Kasper som driver Guld og Rod i Brønderslev om hvordan de er påvirket af Coronaen.

Vi spørger om hvordan er i påvirket?

Kasper svarer “Vi har lukket butikken ned for kunder, men vi viser forskellige varer frem på Facebook, som folk kan byde ind på, og så leverer vi det købte ud, eller sætter det frem til kunden. Men udover online salget har vi lavet et tiltag hvor du kan booke en tid i butikken, hvor det kun er dig og en ekspedient som er tilstede.”

Kasper fortsætter “Salget er selvfølgelig slet ikke som det plejer, hvor kunderne frit kan komme og have tingene i hænderne, men det er bedre end ingenting”

I er jo en del af en kæde, hvordan er det i denne tid?

Kasper fortæller “Guld og rod har syv butikker i Jylland, fire af forretningerne har samme ejerkreds, det er forretningerne i Ribe, Ringkøbing, Viborg og Aalborg. Men vi i Brønderslev samt Thisted og Hjørring er selvstændige butikker på Franchise basis.”
Kasper fortsætter ” Så selvom vi er en kæde af navn, har vi ikke noget med de andre butikker at gøre, udover at vi desværre har fået noget dårlig omtale”

Hvordan har i fået dårlig omtale, spøger vi om?

Kasper beretter “Ejeren af de fire butikker har desværre haft problemer med udbetalingen af penge til standlejerne i nogle af butikkerne. Så der er en masse dårlig omtale af kæden i nogle af medierne og vi får derfor nogle henvendelser fra nervøse standlejere, som vi kan berolige”

Kasper fortsætter “Så det at vi deler navn i kæden er vi lige nu ikke så glade for, da vi betaler som vi skal, og vi prøver at få det bedste ud af krisen ved onlinesalg. Men vi er selvfølgelig bange for det kan ramme os med den dårlige omtale der er kommet fra nogle af de andre butikker.”

Vi spørger til sidst om hvad Kasper glæder sig til i tiden efter Coronaen?

Kasper fortæller ” Vi glæder os helt vildt til at kunne åbne op igen, ingen tvivl om det, og indtil da prøver vi som sagt at holde lidt liv i salget online, vi glæder os så meget til at møde vores kunder og standlejere igen i butikken. Vi er klar når Danmark åbner igen.”

Du kan følge Guld og Rod i Brønderslev via deres Facebook profil, og se de varer som bliver lagt frem til online salg her:

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop