Bedemand John Olsen
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

Med over 120 billetter solgt i forsalg, så var folkene i BASaren i Nørregade, sikre på at de havde booket noget der ramte Brønderslevs musiksmag, nemlig en svedig omgang ”Gammelpong – rock” med Creedence Clearwater Revival tribute bandet, Creedence Tribute.

Det 5 mand store band, slog også de rå rock tonerne an fra start til slut, det ene 70´ hit afløste det andet. Man kunne tydelig høre at bandet var super sammenspillet og respekterede CCR orginale hits, ved minutiøst at kopiere udførslen af soloer, omkvæd, stop i musikken mm.

Selv forsanger Casper Hundbøl, lignede den originale forsanger John Forgarty, (Der i øvrigt spiller i Royal Arena i København i juli måned.)  i en tidlig halvfjerdser version i ternet skovmandsskjorte og lange vilde hårlokker.

Hans stemme lagde sig meget tæt op ad originalen og det gjorde i det hele taget hele vokalarbejdet og udførelsen af musikken fra bandet generelt. Jacob Jensen og Jan Mols på guitar, arbejdede hårdt for at få de rigtige riff og toneskift frem og dybt nede i bandets maskinrum bankede, Martin Wolff trommerne i takt til Jan Wolff´s fingre på bass strengene, mens Casper´s stemme og hans akustiske guitar, strøede den sidste glasur over helheden i Creedence Tribute

Det varede kun 3-4 numre før at publikum var oppe af stolene og dansede på den begrænsede plads i det godt fyldte lokale, for selv om det var kopimusik, så var det kopimusik der rykkede og blev leveret af et band der virkelig kom ud over scenekanten og formidlede sjælen i de gamle numre ud til et meget modtageligt publikum, i Brønderslevs kulturelle vandhul – BASaren.

Flot Flot Flot!!!

Tex

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S