Bedemand John Olsen
Suvo
Bondestuen
Bjælkehytten

 

Foto. Der spilles mange forskellige spil. Privatfoto

Torsdag d. 2. september er der åbent hus for byens hyggeligste motionshold i Østsidehallen. Det populære koncept Idræt om dagen starter op igen med lige så meget fokus på det sociale som på idrætten.

Hver torsdag kl. 10 til 12 mødes ligesindede seniorer i hallen, og så foregår der ellers en række idrætsaktiviteter, som man selv melder sig på fra uge til uge.

Vi startede det nye koncept sidste år for at tiltrække så mange som muligt, men blev desværre nødt til at lukke det ned igen grundet Corona. Det var rigtig ærgerligt, da der var brugt en del ressourcer på at løbe det i gang og ikke mindst fordi, deltagerne hyggede sig og nød at være en del af fællesskabet samtidig med de fik rørt sig” siger Marianne Nellemann, som er leder i Østsidehallen.

På programmet er en række seniorvenlige aktiviteter så som badminton, fitness, krolf, floorball, gymnastik, bowls, kurling og mange andre ting. ”Ud fra sidste års interesse har vi udarbejdet et program over de forskellige træningsgange, så man ved, hvad man skal fra gang til gang” fortsætter Marianne Nellemann. Det koster 500 kr. for en sæson, der løber fra september til og med april. Det inkluderer også kaffen i den vigtige 3. halvleg.

Holdet var sidste år en god blanding af kvinder og mænd og en af dem som nåede at være på holdet, glæder sig til at tilbuddet starter op igen. Det er 80-årige Kaj Larsen som i forvejen kommer i hallen, da han spiller Krolf.

”Jeg håber, holdet kommer i gang igen. Det var sjovt og hyggeligt og det sociale er afgørende. Det er dejligt at møde nogle nye mennesker og drikke noget kaffe og en sludder bagefter siger Kaj Larsen – og så er det selvfølgelig rart at gøre noget sundt og godt for sig selv.

”Når man skal i gang med noget nyt, kan man nemt blive usikker på, om det nu er noget for mig. Derfor er man meget velkommen til at komme et par gange for at finde ud af det. Første gang er den 2. september, hvor der efter aktiviteterne vil være information for sæsonen og spørgsmål vil blive besvaret. Derefter er der GRATIS sandwich og vand/sodavand. Vi håber virkelig, der kommer mange” slutter Marianne Nellemann.

Initiativet er arrangeret af Østsidehallen, ØBI og Bevæg dig for livet – Senior, som er et samarbejde mellem DIF, DGI, Dansk Arbejder Idrætsforbund og Brønderslev Kommune. Flere andre steder i kommunen fungerer konceptet allerede godt.

 

Kontakt:

Marianne Nellermann

Leder, Østsidehallen

Tlf. 2334 7169

 

Morten Borregaard Poulsen, Projektleder

Bevæg dig for livet – Senior i Brønderslev Kommune

Tlf. 9945 4449

 

 

Kaffebaren
Suvo
Springeren
Baggesen