Regionspolitikerne inviterer til borgermøde

Nærhed i sundhed og grøn omstilling er på dagsordenen, når politikerne den 9. november inviterer til borgermøde med samtalesaloner.

Hvad mener borgerne?

– Vi har i regionsrådet lagt en retning for, hvordan vi synes, Region Nordjylland skal udvikle sig inden for to store emner – nærhed i sundhed og grøn omstilling.

Men kender borgerne retningen, og hvad synes de om den? Det vil vi gerne vide, derfor inviterer vi borgerne inden for til borgermøde, hvor vi fortæller dem om retningen, og efterfølgende holder samtalesalon, hvor vi lytter til deres ideer, holdninger og bekymringer, siger regionsrådsformand Ulla Astman.

Der deltager ca. 60 borgere.

Program

Fra kl. 10-11.45 er nærhed i sundhed på dagsordenen. Ulla Astman lægger ud med et oplæg, og nøglepersoner på området bliver interviewet om emnet. Herefter mødes politikerne i små grupper med borgere og har 45 minutter til at debattere emnet.

Efter frokost er det næstformand i regionsrådet Lone Sondrup, der står for det indledende oplæg om grøn omstilling og bæredygtighed, men ellers kører det på samme måde som om formiddagen.

Kilde: Region Nordjylland

Hotel Phønix
Jysk tagrende rens
Baggesen