Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

Koncert med: Kristian Lilholt med band

Tidspunkt: Fredag d. 20. september 2019, kl. 20.30

Dørene åbnes kl.: 18.30 / Spisning kl.: 19.00

Spillested: Hotel Hjallerup Kro

Billetsalg: http://bit.ly/hmf-koncertoversigt

Læs mere info om koncertafviklingerne her: http://bit.ly/koncertafvikling

Det bliver Kristian Lilholt (vokal, piano, guitar), der starter sæsonen 2019-2020 på Hjallerup Kro, med sin varme og vedkommende menneskemusik. Han medbringer et forrygende hold musikere, som er en god blanding af rutine og ungdommelig charme, der ingen problemer har med at ophæve afstanden mellem scene og publikum.

For at nævne damerne først kan man opleve den skønne sangerinde Ida Friis Virenfeldt og Kristians søster Tine Lilholt på fløjte, harpe mm. Derudover er det guitaristen Frede Panduro, trommeslageren Jakob Storm Mahler og Rune Vestergård Schmidt på bas.

Kristian Lilholt voksede op i Aalborg, sammen med broderen Lars og søsteren Tine, og de 3 søskende blev rygraden i Lilholt Band som fandt vejen til toppen af hitlisterne fra midt i 80’erne og flere årtier frem.

Kristian Lilholt pladedebuterede som solo artist i 1984, og har siden udgivet 12 albums i eget navn. Stærke sange på dansk og engelsk og vidunderlig, tidløs instrumentalmusik.

Derudover har han skabt flere innovative, tværkunstneriske projekter, her iblandt LAND: årstidernes danske landskaber i musik, malerier og levende billeder.

Et par af sangene fra LAND – ‘Det Gule Land’ og ‘Det Lyse Sommerland’ – er blevet spillet flittigt i diverse radioer.

De fleste ved jo også godt, at Kristian står bag musikken til flere af broderen Lars’ allerstørste hits, bl.a ‘Café Måneskin’, ‘Den Hvide Dværg’ og ‘Hvor Går Vi Hen Når Vi Går’.

Kilde: Hotel Hjallerup Kro

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen