GF Forsikring
Nordjyske Bank
Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Kaffebaren

 

Siden slutningen af januar, har det været muligt at få dansk smørrebrød og pålægskagemænd fra Q8 Grillen på Jerslevvej. Indehaver Hahn Tran ville have lidt nyheder på menukortet.

Foto: Pålægskagemand fra Q8 Grillen. Privatfoto

Både smørrebrød og pålægskagemænd har været en succes, selvom her under Coronapandemien, har været nødvendigt at man skulle bestille dagen i forvejen. Der har ikke været så mange på job på Grillen når nu man ikke må spise på stedet, så det er ikke muligt at lave det samme dag. Dog har vi lavet lidt smørrebrød hver dag og solgt, men det har været stærkt begrænset udvalg, fortæller Hahn.

Foto: 6 lækre stykker smørrebrød fra Q8 Grillen. Foto Tex

Vores smørrebrød skal også være helt frisk når kunden henter det, for så er det allerbedst siger en smilende Hahn Tran og viser Brønderslev Avis udsendte en bakke med frisksmurt smørrebrød til en kunde. Man kunne sagtens sælge det under betegnelsen luxus eller højt belagt smørrebrød, men vi har valgt bare at kalde det almindelig smørrebrød og til en pris mellem 29 – 34,-kr stykket, for så bliver kunden glædelig overrasket når de ser deres mad, slutter Hahn Tran.

Foto: Q8 Grillens indehaver Hahn Tran med en bakke frisklavet smørrebrød. Foto Tex

 

 

Kaffebaren
GF Forsikring
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S