Staudemarken
Mortensens Mad
Bondestuen
PrinterEksperten

Foråret er på vej og måske går du og tænker på, at det kunne være sjovt at starte med at spille golf. I Brønderslev Golfklub synes vi selv, at vi har verdens dejligste golfklub og vi vil gerne have flere med. Derfor håber jeg at mange vil starte på et af være begynder-hold i 2020 fortæller klubbens pro Morten Hedegaard.

På 3 dage guider vi dig trygt gennem golfspillets facetter. Du bliver ikke verdensmester til golf på en weekend, men du kommer godt igang og vi er helt sikker på, at du bliver ligeså forelsket i sporten, som vi er! Det spiller ingen rolle om du er 12 eller 60, har krøller eller ej…golf er for ALLE og du er så hjerteligt velkommen!

Programmet er:
Fredag den 13. marts kl. 17–19
Lørdag og søndag den 14. og 15 marts kl 9–16

Under forløbet vil du modtage 7 timers teknisk undervisning i langt spil, indspil, bunker og putting. Vore mentorer går med dig på banen og spiller 9 huller lørdag og søndag.

I løbet af weekenden vil du også modtage regelundervisning på banen og kan selv efterfølgende tage regelprøven hjemme

Vi kører et hold mere den 24/4 – 26/4

Et weekendkursus koster kr. 995,- pr. person.

Tilmeld dig og se mere her: http://broenderslevgolfklub.dk/tilmelding Tag fat i Ulla, klubbens forretningsfører (ulla@broenderslevgolfklub.dk) Vi glæder os til at lære dig at spille golf fortæller Morten Hedegaard.

AKKC
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Baggesen