K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

Ø.Brønderslev

Det nye Gadekær eller Byparken, som den kaldes lokalt i Ø. Brønderslev, skrider stille og roligt frem. Der er nu asfalteret i ind og udkørsel fra den nye P-plads ved Kirken ud mod Hvilshøjvej. Der mangler dog stadig gadelys, fliser og kantsten mm.

Arbejdet blev påbegyndt d. 6 marts i år og lovet færdigt til sommerferien af Viceborgmester Karsten Frederiksen, da første spadestik blev taget. Så spændende om Brønderslev Kommunes anlægs-afdeling nu også bliver færdig til tiden.

Set fra Sankelmarksvej, er stien ned forbi Ungdomsskolen etableret og der er udgravet til byens nye legeplads, der begynder at blive monteret allerede på tirsdag, udtaler Birgit Søndergaard Nielsen fra Ø. Brønderslev Borgerforening til Brønderslev Avis.

– SE Vækstfond Nyfors, giver et pænt beløb til oplysning af stierne oplyser Birgit og fortsætter, Legepladsen anlægges via midler fra Ø. Brønderslev – Hallund Sparekasses Fond og Landsbyrådet har også været inde over og giver til borde og bænke rundt om i parken. Der bliver dog også en smule vand i Byparken, der etableres et bassin med strømmende vand med bænke og borde rundt om, slutter Birgit Søndergaard Nielsen.

 

Bosætning Jammerbugt
Bilhuset Biersted A/S