Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

 

Det drejer sig om det store stævne i Arena Nord, hvor hele danmarks floorball ungdom afslutter sæsonen, stævnet skulle løbe af stablen 24 – 26 april, en event hvor man normalt har omkring 1400 – 1500 deltagere.

– Det er med blødende floorballhjerte, vi kommer med denne udmelding, men Landsstævneudvalget har truffet den forhåbentlig rigtige beslutning at aflyse/udsætte det kommende landsstævne i Frederikshavn, oplyser Thorkild Christoffersen.

Foto: Til landsstævnet afvikler man også de Danske mesterskaber for de ældste junior rækker U15 og U17. Foto Floorball Danmark

Det var meningen, at hele floorball-Danmark skulle samles til årets fedeste floorball weekend fra 24.-26. april, men COVID-19 griber også forstyrrende ind i dette arrangement.

– Vi hverken kan eller vil sætte vores børn eller voksne i en farlig situation. Vi håber på stor forståelse fra alle klubber, som allerede har tilmeldt sig, siger Thorkild Christoffersen.

Landsstævnet vil i stedet blive afviklet fra 30 oktober til 1. november, og det bliver med de nuværende årgange fra denne sæson 2019/2020.

 

Kilde: Landsstævne Udvalget

Hotel Phønix
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop