Staudemarken
Mortensens Mad
Bondestuen
PrinterEksperten

Leder: Få ro indeni!

 

Enhver leder kender det: Arbejde tiltrækker….mere arbejde!

 

Få magten over denne udvikling, lær at prioritere og uddelegere ansvar med god samvittighed. Få ro indeni uanset hvor du er i løbet af dagen. Få ryddet op i dine tvivlsspørgsmål. Oplev overskud til hele livet.

Det kan gøres gennem et coachingforløb.

Måske har du lyst til selv at bestemme emnerne, eller har lyst til at følge et fastlagt forløb? Et fast forløb indeholder en lang række redskaber til at bevare overblikket, som du bliver trænet i. Det skal nemli´ ikke kun handle om teori – igen! For aldrig har ledere haft adgang til mere litteratur, konferencer og kurser om ledelse. Så skulle alle ledere være lykkelige nu? Men i min verden handler det også om at få lært at skabe ro og overblik indeni. Så meget ro, at medarbejderne (og familien) opdager at der sket noget. At der er kommet flere smil, og mere rummelighed. At der er styr på kalenderen, og du formår at sige til og fra.

Lær om mekanismer der giver dig håbløse tanker, men som du kan ændre. Find ud af om din krop er presset, og lære at håndtere det. Fjern stress. Arbejd med prioriteringer. Find dig selv og den person du gerne vil være fremover. Få klarhed til at tænke langt. Arbejd med personprofiler og oplev hvad det giver dig (og dine medarbejdere) Få overskud igen og lær hvordan du fastholder den gode tilstand.

Jeg hedder Bodil Nielsen, er konsulent og uddannet coach og stresscoach. Jeg arbejder som konsulent med trivsel på arbejdspladser. Undervisning og ledercoaching. Personprofiler og trivselsundersøgelser. Alt sammen for at gøre arbejdsdage endnu bedre. Både for lederen og medarbejderne.

Se mere på https://atego.dk/forside-1/ledercoaching.html

Bodil Nielsen
Konsulent og coach

 

Hotel Phønix
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Baggesen