Vi har her på avisen indgået et samarbejde med Søren Buus Jensen, som har mange års erfaring indenfor coaching og personlig udvikling, til både kommuner, virksomheder og private. 

Du kan skrive til Søren med problematikker som du ønsker at få belyst og ønsker at han skal sætte fokus på – så vil han tage emnet op på avisen.

Få indflydelse på dit eget liv!

Brønderslev Avis kan nu byde velkommen til terapeut og life-coach Søren Buus Jensen, som til daglig er leder af firmaet Huuman ApS, “mennesker i forandring”

Søren Buus Jensen har i over 20 år arbejdet professionelt som life-coach og terapeut. Han har blandt andet løst opgaver for kommuner, virksomheder og private. hvor han har skabt positive forandringer for det enkelte menneske, familier og på arbejdspladser.

Søren vil på en uformel måde dele ud af sine mange års erfaring og værktøjer, samt give et indblik i hvordan vi alle kan blive mere tydelige i vores kommunikation, og lære at forstå os selv, og andre på en mere positiv måde.

Jeg har altid ret! Eller har jeg?

“Uanset hvor flad jeg kan banke en pandekage, ved at slå ovenpå den hver gang jeg mener jeg har ret i min livsholdning, så må jeg forholde mig til, at der findes en lige så stor side, når jeg vender pandekagen om” (andres livsoplevelse)

Denne metafor beskriver, at det er øjnene der ser og ørene der hører, sammen med vores livsoplevelser der skaber den virkelighed vi “mener” at kunne argumentere retfærdighed udfra. Så hvis jeg oplever følelsen af uret, skal jeg måske lige huske, at det “kun” fortæller hvad min livsoplevelse og mine overbevisninger indeholder. Det betyder ikke, at andre ikke må, og kan have en anden oplevelse af verden, og derfor ikke behøver at se verden på samme måde som mig.

Søren Buus Jensen tilbyder hjælp – “Spørg Søren”

Har du evt. et emne eller en problematik, som du ønsker at få belyst af Søren Buus Jensen, er du velkommen til at sende en mail til info@huuman.dk med overskriften “Spørg Søren”

(ønsker du at være anonym skal du blot tilføje det i din mail)

Med venlig hilsen
Søren Buus Jensen
Huuman ApS
Hotel Phønix
Jysk tagrende rens
Baggesen