K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten
Svømmeklubben Nord, Aalborg Svømmeklub, Svømmeland – Nørresundby Idrætscenter og Dansk Svømmeunion byder for 13. gang velkommen til Limfjordskrydseren. Eventen foregår i år lørdag den 24. august og vanen tro med start på sydsiden i Aalborg og med målgang på nordsiden i Nørresundby.
Vestre Kanalgade
Vestre Kanalgade 9000 Aalborg
Aalborg, DanmarkDISTANCER

Det er i år muligt at svømme den korte rute på 600 m, den mellemste rute på 1.500 m og den lange rute på 5.000 m.Maksimal svømmetid på 1.500 m er 45 minutter og maksimal svømmetid på 5.000 m er 100 minutter.

Igen i år afvikler vi også Mini-krydseren for børn, der foregår i kanalen på sydsiden og den samlede distance her er cirka 250 m.
MINI-KRYDSEREN er målrettet børn i alderen 10-14 år.PRISER

125-290 kr. afhængig af distance.

Læs mere og tilmeld HER
Tilmelding lukker 23. august 2019 18:00
PROGRAM
Kl.09.30: Check-in åbner i registreringsbureauet på sydsiden.
Kl.10.30: Start på 5.000 m, hvor der svømmes i ét heat (Registrering skal ske senest kl.10.00).
Kl.11.15: Start på MINI-KRYDSEREN, hvor der svømmes i tre heat med (Registrering skal ske senest kl.10.30).
Kl.11.45: Start på 1500 m, hvor der svømmes i to heat med fem minutters afstand mellem heatene (Registrering skal ske senest kl.10.45).
Kl.12.15: Start på 600 m, hvor der svømmes i to heat med fem minutters afstand mellem heatene (Registrering skal ske senest kl.11.15)
Kl.13.15: Præmie overrækkelse og afslutning på nordsiden.

PRÆMIER

Der er deltagermedaljer til alle. For deltagere der er med 4. gang vil der være sølvmedaljer og for deltagere der er med 7. gang vil der være guldmedaljer.

Der er præmier til nr.1-2 og 3 i tre aldersgrupper for henholdsvis damer og herrer. Yngste gruppe er født 1980 eller tidligere, mellemste gruppe er 1979-1960 og ældste gruppe er 1959 og tidligere.

PRAKTISK INFORMATION

Starten går fra kanalen ved Vestre Kanalgade – 9000 Aalborg og målområdet er ved Nørresundby Lystbådehavn, Strandgade – 9400 Nørresundby.

Registreringen foregår på sydsiden ved i ejendoms firmaet DEAS, der er beliggende i bygningen ved startområdet. Her er der faciliteter til omklædning, registrering, toiletter med mere.
Adressen er DEAS, Skibsbrogade 3, 9000 Aalborg.
Skiftetøj lægges i en plastikpose med dit startnummer. Denne pose transporteres med trailer af arrangørerne til målområdet, hvor den efterfølgende kan udleveres.
På Nordsiden vil der som tidligere år være mulighed for afhentning af “tøjposer” og omklædning i omklædningsrummene under “broen”.
Medalje – og præmieoverrækkelse sker på nordsiden.

Der er parkringsmuligheder i P-huse på badehusvej på sydsiden og på nordsiden er det muligt at parkere ved vejen Mellem broerne og i Føtex P-hus ved Laurits Haugesvej.

REGLER OG SIKKERHED 

Deltagerne stiller op på egen risiko og eget ansvar.

For at kunne deltage skal man være fyldt 15 år. Der kan dog søges dispensation for deltagelse, hvis du er under 15 år ved underskrevet forældresamtykke.
Du finder samtykkeerklæringen HER. Udfyldt samtykkeerklæring sendes til kontaktpersonen for eventen.Arrangementet vil blive afholdt efter Dansk Svømmeunions anbefalinger for arrangementer i åbent vand. Ved vandtemperaturer under 16 grader påbydes det at anvende våddragt. Arrangøren anbefaler imidlertid alle deltagere at anvende våddragt uanset vand temperatur. Ønsker man ikke at svømme med våddragt skal man svømme med en havtaske (Safety device), der kan tilkøbes på hjemmesiden. Dette gøres af sikkerhedsmæssige hensyn. Alle deltagere under 18 år skal anvende våddragt. Arrangørerne forbeholder sig ret til at lade følgebåde og livreddere samle deltagere op, der ikke sikkerhedsmæssigt forventes, at kunne gennemføre distancen, eller ikke vurderes at kunne nå i mål indenfor arrangementets tidsrum. Deltagere skal bære udleveret sikkerhedsudstyr såsom badehætte og eventuel havtaske synligt.Desuden skal du som førstegangsdeltager have aflagt en 1.000 m svømmeprøve inden den 21. august. Svømmeprøven kan aflægges i Svømmeland i Nørresundby, Aalborg Svømmeklub, Svømmeklubben Nord eller i din lokale svømmeklub/svømmehal, med udstedelse af diplom. Svømmeprøven skal gennemføres uden brug af hjælpemidler. Hvis du tidligere har gennemført Limfjordskrydseren, andre åbent vand arrangementer eller lignende vil dette også være godkendt som dokumentation for deltagelse. Dokumentationen medbringes på dagen ved cehck-in skranken.

For deltagere på 1.500 m ruten kræves det at man tidligere har deltaget på 600 m distancen ved Limfjordskrydseren eller i et lignende åbent vand arrangement. Maksimal svømmetid på 1.500 m er 45 minutter.

For deltagelse på 5.000 m ruten kræves det at man er erfaren åbent vand svømmer eller triatlet med flere lignende aktiviteter på CVét. Maksimal svømmetid på 5.000 m er 100 minutter.

Læs mere her om, hvordan du bedst muligt forbereder dig på din svømmetur:
Forberedelse!

AFLYSNING

Arrangøren kan af sundheds-og/ eller sikkerhedsmæssige årsager blive nødt til at aflyse eller rykke arrangementet. Dette vil ske eksempelvis i forbindelse med dårlig i vandkvalitet, for lav vandtemperatur, stærk strøm eller andre tilsvarende forhindringer. Starttidspunkter for de enkelte heats kan ligeledes rykkes. De skal således altid betragtes som vejledende.
I tilfælde af aflysning som følge af overstående vil deltagergebyret ikke blive refunderet.

Kilde: Aalborg Svømmeklub og Sportstiming.dk
Springeren