Bedemand John Olsen
Suvo
Bondestuen
Kaffebaren

Bestyrelsen for Det konservative Folkeparti i Brønderslev har fredag d. 15. januar 2021 modtaget besked om, at Line Vanggaard Pedersen har udmeldt sig af Det Konservative Folkeparti og fortsætter som løsgænger i Brønderslev kommunalbestyrelse.

Den samlede bestyrelse er meget ked af, at Line har følt sig nødsaget til at træffe denne beslutning.

Onsdag den 9. december afholdt foreningen valg af borgmesterkandidat til kommunalvalget 16. november i år. Udfaldet af afstemningen blandt de 59 fremmødte medlemmer blev, at 27 stemmer gik til Line og 32 til Peter Stecher.

Det er siden kommet frem, at der under generalforsamlingen blev givet udtryk for, at man ikke kunne have en enlig mor med to børn og egen virksomhed som spidskandidat, da man ikke kunne være sikker på hendes arbejdsindsats og kvaliteten af hendes arbejde.


Bestyrelsen vil gerne på det kraftigste understrege, at skulle enkelte af vælgerforeningens medlemmer have denne anakronistiske indstilling til kvinders indsats i politik og arbejdslivet, så er der ingen støtte til den holdning i bestyrelsen. Bestyrelsen er af den mening, at netop Line gennem sin arbejdsindsats i byrådet i syv år, etablering af egen virksomhed og i samme periode at have bragt to børn til verden er beviset på det diametralt modsatte. Vi har som forening på intet tidspunkt haft noget at sætte en finger på i forhold til Lines indsats og dedikation til Det Konservative Folkeparti samt Brønderslev kommune.

Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Bilhuset Biersted A/S