GF Forsikring
Nordjyske Bank
Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Kaffebaren

“Jeg har læst den tre gange, og den er lige storslået og vild hver eneste gang.” Sådan siger Josephine Valentin, en af de nyeste kolleger på Brønderslev Bibliotek, om bogen “Hakawati” af Rabih Alameddine. Josephine læser lidt af hvert og er især velbevandret i tegneserier og ungdomsbøger, men i dag vil hun altså gerne anbefale denne kalejdoskopiske roman for voksne:

“Ved første øjekast ligner det en familiekrønike, men når familiens patriark var historiefortæller, og hovedpersonen har arvet dette talent, bliver det en helt anden oplevelse Jeg bliver suget ind i en fortælling, og i den fortælling er der én, der fortæller en anden fortælling, som også fortæller en tredje fortælling. Forfatteren binder det mesterligt sammen. Her er både sorg, kærlighed, løgne, myter og fri fantasi. Der er feje mænd og snu kvinder og én, der bliver Satans elsker. Samtidig tager det hele udgangspunkt i nutiden med en voksen mand, der aldrig blev lige det, hans familie forestillede sig, og som ser sin familie for dem, de er: uperfekte smukke mennesker.”

Sådan – det lyder da som en bog med gods i. Lyder det som noget for dig, så kan du reservere bogen på bibliotekets hjemmeside eller i appen Biblioteket (iOS / Android). Du kan også se flere boganbefalinger på bibliotekets Facebook-side.

Kaffebaren
GF Forsikring
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S