Bedemand John Olsen
Mortensens Mad
Nordjysk ride- og Islænderudstyr
PrinterEksperten

 

Mangler du læsestof? Så har du mulighed for at komme og hente reserveret materiale udendørs ved Brønderslev Bibliotek. Og hvis du ikke ved, hvad du skal reservere, så kommer vi her med et godt bud. Solveig Sanders har været bibliotekar i Brønderslev og Dronninglund i mange år, og der skal meget til for at imponere hende. Men imponere hende, det gjorde Hanya Yanagihara med sin murstensroman ”Et lille liv”:

“Det er en rigtig god roman om venskab efter en traumatiserende barndom for hovedpersonen. Fire unge mænd bosat i New York mødes på universitetet, og vi følger især Jude, som er hittebarn og vokset op på et munkekloster. Selvom det til dels er hård læsning, er den også fascinerende, og jeg endte bogen i tårer.

Romanen er i samme stil som Donna Tartts “Stillidsen”, John Boynes “Cyril Averys hjerte”, Delia Owens’ “Hvor flodkrebsene synger” og Tara Westovers “Oplyst”. Til fælles har de alle den hårde barndom, hvor der er håb om et bedre liv som voksen.”

Reserver bogen på www.bronderslevbib.dk eller via appen Biblioteket, så får du besked, når du kan hente den udendørs på dit lokale bibliotek.

Find appen Biblioteket her: iOS / Android

AKKC
GF Forsikring
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S