Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

 

Vi har efterhånden fulgt ØBI´s første herre seniorhold i flere sæsoner her på avisen, helt fra at de var klubbens eneste seniorhold, foruden daværende Herre Veteranhold. Nu er holdet efterhånden kommet op i Serie 4 og efter at Michael Jensen er kommet til som træner er der kommet mere taktik med i spillet og man har fået styr på de forskellige aspekter i en fodboldkamp, spillerne er jo også blevet en smule ældre og forstår bedre systemerne man spiller efter.

At holdet fungerer godt, har givet meget tilgang til seniorafdelingen i ØBI, nogle helt nye spillere ude fra, men også gamle ØBI fostrede spillere der vender hjem til moderklubben, så nu har klubben også et fornuftigt hold i Serie 5, så der er efterhånden en sund konkurrence om pladserne på førsteholdet.

Holdet spillede sin fjerde kamp i Serie 4 – Pulje 57 lørdag eftermiddag og der stod et af puljens bundhold, Voersaa IF på den anden side af midterlinjen. De ligger sidst i puljen med kun 1 point efter 3 kampe.

Foto: ØBI Træner Michael Jensen fik holdet på ret køl i pausen. Arkivfoto Tex

ØBI´s mandskab underpræsterede dog skuffende stort i første halvleg, tanken om at det var en væsentlig svagere modstander man mødte, gjorde at holdet ikke fandt sit sædvanlige sprudlende spillehumør frem, men det blev ved noget halvhjertet alibifodbold indtil det 40” minut, hvor netop ind skiftede, Peter Stavad endelig satte en 1-0 føring på tavlen.

Træner Michael Jensen fik dog holdet til at spille efter den aftalte plan, efter alvorlig samtale i pausen, hvor han også satte unge Rasmus Krarup på banen. Den tillid takkede Rasmus for ved at score til 2-0 knap 5 min efter pausen. Derefter kom der hul på bylden og Voersaa´s stakkels målmand måtte pille bolden ud af nettet hele 5 gange mere i løbet af den resterende del af kampen. Unge Rasmus Krarup scorede endda også til 3-0.

Kampen endte 7-0 til ØBI. Træner Michael Jensen roser hele truppen for at få fokus tilbage på opgaven og sætte et godt aftryk på kampen. ØBI´s mål blev scoret af: Rasmus Krarup 2mål og Peter Stavad, Dmytro Torhovtsev, Olegsander Baranov, Mads Lindgaard Hansen, Nikolaj Slot Larsen med et mål hver.

Efter fire spillede kampe er ØBI på en foreløbig 1. plads i Serie 4 – Pulje 57, med 10 point og 3 vundne og en enkelt uafgjort kamp. På 2. pladsen følger Dybvad IF med 9 point og tre sejre og 1 tabt kamp, den tabte kamp var netop mod ØBI, der vandt opgøret med 5-2.

Næste opgave for de blå ØBI-drenge i serien, er udekampen mod Flauenskjold IF, lørdag d. 1. maj kl. 16.00 på Flauenskjold Stadion. Holdet skal dog lige først møde Serie 3 holdet, Vrå/Børglum i Sydbank Pokalturneringen, det sker tirsdag d. 27 april om aften kl. 18.30 på hjemmebanen på Arena Brønderslev El-Teknik A/S.

 

Kaffebaren
Hvilshøj Auto
Baggesen