Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

 

ØBI mødte lørdag middag Sulsted IF på Arena Brønderslev El-Teknik A/S i jagten på livgivende point i bunden af rækken.

Foto: De blå ØBI´ere rydder op efter nærgående Sulsted forsøg. Foto Tex

Næsten som sædvanligt kom ØBI bagud, efter selv at have haft store chancer selv, men i det 33 minut scorede Nicklas Christiansen fra Sulsted IF til stillingen 0-1. Det stod der også ved pausen.

De blå ØBI-spillere samledes i en rundkreds i pausen og heppede hinanden op til at fortsætte med at kæmpe og aldrig give op, heldet måtte vende og målbevidst gik de ind til de sidste 45 minutter af kampen.

Sulsted IF fik et gult kort i kampens 51 minut til Casper Bang og små ni minutter senere fik Sulsteds Mario Sabri også fornøjelsen af et gult kort efter en mislykket tackling i målfeltet, som kampens dommer takserede til straffespark til ØBI. Unge Jacob Stavad satte køligt bolden bag Sulsted keeper til stillingen 1-1 i 61´ minut.

Foto: Jacob Stavad tager tilløb og scorer sikkert på straffe. Foto Tex

Derefter pressede ØBI sig frem til flere giftige chancer tæt på mål og skud der blev reddet til hjørnespark, men Sulsted blev fuldtallige igen og fik nu også deres chancer. I 81´minut udvises ØBI´s indskiftede Mads Kraup efter en uheldig tackling og ganske kort tid efter kommer Sulsted på 2-1 på et flot hovedstødsmål af Christoffer Wedell Vander Leeden.

Resten af kampen kørte Sulsted rutineret tid af klokken, mens ØBI kæmpede for udligning, hvilket desværre ikke lykkedes, så 1-2 og dermed 3 point til gæstende Sulsted IF.

Foto: Det triste resultat efter en god kamp af værterne ØBI. Foto Tex

 

Af øvrige kampe i Serie 3 – Pulje 25 denne runde, kan nævnes Østervrå – Hals FS der endte 1-4, så puljens nr. 1 og 2 byttede lige plads her. GVL Løkken tog imod Klokkerholm IF og det endte også med at gæsterne løb med de 3 point efter en 1-3 sejr. Sidste kamp denne weekend var lokale Thise IF der var på besøg i Vodskov, Thise IF gjorde som alle øvrige udehold denne weekend, de tog de 3 point med hjem efter en storsejr på 0-5.

Stillingen i Serie 3 – Pulje 25:

  1. Hals FS, 10 kampe 24 point
  2. Østervraa IF 11 ampe 23 point
  3. Sulsted IF, 11 kampe 16 point
  4. Thise IF, 11 kampe 15 point
  5. Klokkerholm IF, 11 kampe 14 point
  6. GVL Løkken, 11 kampe 13 point
  7. Vodskov IF, 10 kampe 11 point
  8. Øster Brønderslev IF, 11 kampe 6 point

 

Næste runde for ØBI, er lørdag d. 23. oktober mod topholdet Østervraa IF, kl. 16.00 på Arena Brønderslev El-Teknik A/S.

 

 

 

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Baggesen