K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Mortensens Mad
PrinterEksperten

Foto. Jacob Stavad, i midten, fortsætter målstimen i ØBI. Arkivfoto

Mens ØBI skulle spille deres første kamp lørdag på Intersport Brønderslev Arena, så havde de lokale kreds kollegaerne fra TSI/Stenum, med tidligere ØBI Coach Jørgen Larsen i spidsen, allerede afviklet deres sæsondebut, som endte 3-3 hjemme i Stenum mod IF Fremad Nørhalne, dermed 1 point til TSI/Stenum. BI tabte 4-1 ude mod Tylstrup IF forrige lørdag og er endnu ikke kommet helt ud af starthullerne, men møder netop TSI/Stenum tirsdag aften i Brønderslev, på Kop og Kande Arena.

Nye ØBI Træner Michael Jensen, havde i forvejen udpeget lørdagens modstandere fra Tylstrup IF som et af topholdene i Kreds 50, så han og spillerne var meget spændte på hvordan det ville gå.

Første halvleg, gik de unge ØBI´er frisk til den og topscorer Jacob Stavad fortsatte hvor han slap sidste sæson, men en smuk af-dribling af Tylstrups målmand og ind i kassen med bolden, så 1-0 til de blå drenge allerede efter knap fem minutters spil. Presset fortsatte resten af halvlegen og Tylstrup IF kan takke deres meget dygtige keeper, for at ØBI ikke fik scoret yderligere.

Efter halvlegen ændrede kampen sig, Tylstrup IF kom meget mere med i kampen og fik etableret et solidt pres på ØBI-målet, hvilket gav en ØBI-nødbremse situation i forsvaret, som kampens gode dommer helt korrekt dømte som straffe til Tylstrup IF, de scorede da også på chancen.

ØBI fik hele to gule kort i anden halvleg og spillede på et tidspunkt ni mand mod elleve og alligevel evnede hjemmeholdet at få nogle yderst farlige kontrachancer sendt afsted, men desværre blev de ikke omsat til mål, man ser tydeligt at det er meget tidligt på sæsonen og holdet slet ikke er på top endnu. Ingen af holdene scorede yderligere, så kampen endte 1-1 og holdene fik 1 point hver ud af anstrengelserne.

Men ØBI Træner Michael Jensen, var dog alligevel en nogenlunde tilfreds mand bagefter, som han sagde:

– Inden kampen ville jeg gerne have solgt den for det ene point, men som den forløb så burde vi nok have vundet. Vi glemmer lidt at kampen varer 2 x 45 minutter og at man gerne må spille fuldt ud hele tiden, men alligevel har vi flest gode momenter at se tilbage på bagefter, så vi tager det ene point og kommer videre i teksten, håber vi har lært noget.

Næste opgave er allerede tirsdag aften, hvor holdet skal en tur til Nr. Sundby FB.

Bosætning Jammerbugt
Springeren