K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

 

Onsdag i uge 44 vedtog Brønderslev Byråd, lokalplan 01-E-16.01 vedrørende erhvervsområde på Ø. Brønderslevvej nord. Området skulle indholde bl.a, Hotel, flere kontorejendomme, tankanlæg og med en McDonald fastfood restaurant.

Der er dog indtegnet to stk. fastfood ejendomme på den tegning som kommunen har lavet af området, så snakken rundt i området har gået på at McDonald konkurrenten, Burger King muligvis også skulle etablere sig i området.

Nu viser det sig at være noget om snakken, for Burger King kommer måske, men ikke som en del af det nye erhvervsprojekt.

Naboejendommen til erhvervsområdet på Ø. Brønderslevvej med Nr. 31 (Fadølsforsyning Nord) er solgt til firmaet, Colosseum Ejendomme A/S fra Frederikshavn for 3,8 millioner kroner og indehaver Brian Juul Severinsen fra Colosseum Ejendomme er netop kendt i Frederikshavns erhvervsliv for bl.a. at bygge for Burger King kæden.

Foto: Brønderslev Kommunes tegning over området, bemærk at der er to bygninger der er skrevet Fastfood på. Gården til højre for området ved rundkørslen, er den der er solgt til Colosseum Ejendomme. Ill – Brønderslev Kommune

Ubekræftede rygter lokalt i Ø. Brønderslev går på at ejendommen bare skal ryddes og at Burger King derefter skal bygge på grunden. Så erhvervsområdet på Ø. Brønderslevvej får muligvis en ny medspiller, men nok ikke en man havde regnet med i Brønderslev Kommune, da man vedtog lokalplanen. Brønderslev Avis kommer selvfølgelig at følge udviklingen tæt.

Brønderslev Avis har forsøgt at få kommentar fra Formanden for Teknik og Miljø i Brønderslev Kommune, Karsten Frederiksen. Dette er dog ikke lykkedes i skrivende stund.

 

Springeren
Baggesen