Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Kaffebaren

Fjerde gang er lykkens gang – Det håber Arne Mogensen fra Brønderslev Amatør Scene i det mindste, når det drejer sig om koncerten den 29. maj kl. 20.00 med Mikael K i BASaren i Nørregade, Brønderslev.

3 gange før har en koncert med Mikael K i BASaren i Nørregade måtte udsættes på grund af corona-nedlukninger.

”Vi tror på fremtiden, og vi er klar med kultur, nu mulighederne er der igen”, siger Arne Mogensen fra Brønderslev Amatør Scene.

Mikael K er en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog – og er tilmed en underfundig historiefortæller. Han synger om hverdagsagtige ting og om mennesker på en poetisk og ligefrem måde.

Mikael K mange forskellige hatte på – musiker, tekstforfatter, klummeskriver og tv-vært – men først og fremmest er han en moderne trubadur.

I 2019 har TV2-nord og TV-Midt/Vest sendt 10 afsnit i program rækken, DIT LIV ER EN SANG med Mikael K i rollen som vært. Her har han drønet rundt med et kamerahold i nakken og mødt mennesker, han skulle portrættere og skrive nye sange om.

Den nordjyske trubadur har siden 2002 med sit band Klondyke udgivet 6 anmelderroste albums med dansksprogede sange.

Mikael K har modtaget Danmarks Radios P4-pris 2007, Bjørn Afzelius-prisen 2008, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011 samt en Danish Music Award-Folk 2012/13 som Årets Sangskriver.

Han indtager scenen med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange.

Billetter sælges i døren og i forsalg på www.basbio.dk.

 

Kaffebaren
Springeren
Bilhuset Biersted A/S