Art By Me
Hotel Phønix
DN Isolering
Baggesen

Telenor fortsætter opgraderingerne af mobilnetværket i 2020. Denne gang er turen kommet til Brønderslev Kommune, hvor Telenor i starten af januar foretog en opgradering af mobilnetværket i Hjallerup.

Det øgede dataforbrug blandt danskerne medfører en konstant udvikling i Telenors netværk, så det kan leve op til kundernes krav og forbrug. Derfor er endnu et mobilhul nu blevet lukket – denne gang i Hjallerup, hvor en ny mobilmast er blevet aktiveret på Borgergade. Dette er således en god nyhed for områdets beboere, som vil opleve en forbedret dækning på Telenors netværk, når de f.eks. skal downloade data eller streame video på mobiltelefonen.

”Danskernes dataforbrug er steget med en enorm hastighed. Denne udvikling følger vi selvfølgelig hos Telenor, så kvaliteten af vores netværk kan følge med kundernes behov. Derfor er det essentielt, at mobilnetværket konstant finjusteres, og ved at opgradere signalet i masterne sikrer vi, at kunderne får en god digital oplevelse, hvad end de bruger mobiltelefonen derhjemme eller på farten” udtaler netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak.

Mobilmasten er placeret tæt på Frederikshavnmotorvejen, og er således også med til at sikre bedre mobilitet for forbipasserende som foretager telefonopkald på farten. Mastens signal vil være mærkbart indenfor en radius af omtrent 5-10 kilometer. Dog kan denne rækkevidde forringes i landskab med bakker og skov.

Flere forbedringer i 2020

I 2019 foretog Telenor en finjustering af netværket, og disse opgraderinger fortsætter i 2020. Telenor har en klar målsætning om et godt mobilnetværk for kunderne, hvilket forudsætter en konstant udvikling, som skal sørge for at kapaciteten øges samt at mobilnetværket styrkes.

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Kilde: Telenor A/S

AKKC Mama Mia
Springeren
Poul Erik Bech – Sofiendalen
Birks Bikeshop