Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

Annette Drivsholm, der er direktør for Spar Nord i Brønderslev og hendes kollegaer var stået tidligt op torsdag morgen, hvor de havde inviteret det lokale erhvervsliv til morgenkaffe med temaet “Globalt udsyn” om Storbritanniens beslutning om at forlade EU.

Brexit har skabt stor økonomisk og politisk usikkerhed om fremtiden for både Storbritannien og i øvrige medlemslande. Sammen med Altuglas fra Brønderslev inviterede Spar Nord Midtvendsyssel til morgenmøde med fokus på, hvad det betyder for dansk erhvervsliv.

For snart tre år siden valgte et flertal af den britiske befolkning at stemme nej til, at Storbritannien i fremtiden skal være en del af EU. Jens Nyholm cheføkonom i Spar Nord bragte dagens morgengæster igennem temaet: Er der en mening med det britiske kaos?

Forlader Storbritannien EU, eller bliver de? Og hvordan påvirker internationale politiske kriser, som denne, det danske Opsving? De spørgsmål fylder netop nu meget i mediebilledet og ikke mindst i dansk erhvervsliv.

Administrerende direktør Björn Eiríksson fra Altuglas fortalte om hvordan de har taget forholdsregler i forhold import og eksport fra England og hvordan de forventer Brexit vil påvirke deres import af råstoffer til produktionen.

Lækker morgen buffet og ny viden var en god kickstart for de mange fremmødte gæster i Spar Nords lokaler.

Kilde: Spar Nord

AKKC Wallmans
Guld & Rod
Pj Industries
Nordicals Aalborg