Staudemarken
Mortensens Mad
Vejgaard sten og krystaller
Birks Bikeshop

”After we collided”

 

 

 

BASbio, Brønderslev viser i uge 38+39 ”After we collided”.

 

Filmen spiller søndag i uge 38 + onsdag, torsdag og fredag i uge 39.

Alle dage kl. 19.00.

——————————————————————————————————

AFTER WE COLLIDED er baseret på Anna Todds bestsellerroman af samme navn, der startede som en online fanfiktion om musiker og tidligere One Direction medlem, Harry Styles og blev en sensationel succes – først på Wattpad.com og senere som bog.

I AFTER WE COLLIDED følger vi igen Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) og Tessa Young (Josephine Langford), der kæmper med konsekvenserne af at have slået op. Mens Hardin falder tilbage i nogle dårlige vaner, lander Tessa, bevæbnet med ny selvtillid, sin drømmepraktikplads hos forlaget Vance Publishing Company.

Mens hun arbejder for forlaget Vance, fanger hun opmærksomheden fra sin smukke nye kollega Trevor (Dylan Sprouse), som er nøjagtigt den slags fyr, hun burde være sammen med. Han er klog, morsom, smuk og ansvarlig, men Tessa kan alligevel ikke få Hardin ud af sit hoved. Han er trods alt hendes livs kærlighed.

Selv med alle deres misforståelser og vanskeligheder kan Tessa ikke benægte sin enorme tiltrækning af Hardin. Hun ville ønske, at hun kunne glemme sine følelser… men det er lettere sagt end gjort. Gennem alle deres op- og nedture, vil Hardin og Tessa blive ved med at kæmpe for at være sammen… selvom universet ønsker, at de skal være fra hinanden.

Til BASbio

Kilde: BASbio

Hotel Phønix
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Bilhuset Biersted A/S