K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

Årets karneval i Aalborg er godt i gang

Festklædte karnevalsdeltagere skaber en god og festlig stemning.

Nordjyllands Politi meddeler, at årets karneval i Aalborg er skudt godt i gang. Byen summer af fest og farver og karnevalsdeltagerne er med til at skabe en rigtig god stemning i byen.

Nordjyllands Politi er også til stede under karnevallet og der opfordres til, at deltagere og tilskuere følger politiets anvisninger. Vicepolitiinspektør, Poul Severinsen oplyser, at karnevallet i Aalborg er en festlig begivenhed og sådan ønsker politiet også, at det skal afvikles.

På nuværende tidspunkt er 2 ud af de 3 optog sat i gang og alt forløber planmæssigt. Der er en rigtig god stemning rundt om i hele byen, hvor festklædte karnevalsdeltagere bidrager til den helt rette karnevalsstemning.

Nordjyllands Politi ønsker alle deltagere og tilskuere en rigtig god dag.

 

Tusindvis er med til at skaber en festlig stemning

Nordjyllands Politi oplyser, at hele Aalborg midtby emmer af en meget festlig karnevalsstemning.  Udklædte karnevalsdeltagere og tilskuere er med til at skabe en god stemning i byen, hvor tusindvis deltager.

Alle 3 optog er nu i gang og har sat kursen mod Kildeparken, hvor karnevalsfesten fortsætter senere på dagen.

Nordjyllands Politi er til stede i Aalborgs gader, hvor meldingerne på nuværende tidspunkt lyder på, at stemningen er god og festlig. Politiets primære opgave i forbindelse med afviklingen af karnevallet er at være synlige, indbyde til dialog og dermed være tryghedsskabende, så alle kan få den bedste oplevelse af karnevallet, fortæller vicepolitiinspektør, Poul Severinsen.

På nuværende tidspunkt har politiet kun anholdt en person, som var i besiddelse af narkotika og falske penge. Derudover har politiet sigtet 14 personer for besiddelse af narkotika og doping og 4 personer for  overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Flere karnevalsdeltagere er blev beordret ned fra tage og lygtepæle for deres egen sikkerheds skyld. Alt i alt forløber optogene og selve karnevallet planmæssigt.

Nordjyllands Politi opfordre alle til at følge politiets anvisninger i Aalborg midtby.

 

Stadig god stemning i forbindelse med karneval

Tusindvis af festglade karnevalsdeltagere fra de 3 optog har nu ramt Aalborg midtby, hvor Vesterbro nu danner rammen om en stor folkefest, hvor stemningen er helt i top.

Nordjyllands Politi er stadigvæk til stede i og omkring Vesterbro, hvor vi med dialog og imødekommenhed forsøger at være tryghedsskabende for de tusindvis af karnevalsdeltagere og tilskuere.

Vicepolitiinspektør, Poul Severinsen oplyser, at politiet stadigvæk betegner karnevallet som en stor festlig begivenhed uden de store politimæssig udfordringer i forhold til lovovertrædelser. Der har indtil videre kun været foretaget 4 anholdelser – en for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og en for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og to personer efter en voldsepisode i  Vendelbogade.

Limfjordsbroen er igen åben for almindelig trafik, ligesom man også kan benytte dele af Kastetvej igen.

Nordjyllands Politi opfordre alle at fortsætte den gode opførsel og passe på hinanden. Karnevallet er en festlig begivenhed og sådan skal det helst fortsætte.

Kilde: Nordjyllandspoliti

Bosætning Jammerbugt
Springeren
Bilhuset Biersted A/S