Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Kaffebaren

Mistænkelig lugt vakte mistanke til narkopåvirket kørsel. Højlydt musik for overbo stod på til 03-tiden. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Hjørring – mistænkelig lugt vakte mistanke til narkopåvirket kørsel


”Da føreren rullede vinduet ned, kom en let sødeligt lugt os i møde.”

Sådan beskrives den lugt, der vakte mistanke til påvirket kørsel, da to betjente fra Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Frederikshavnvej i nærheden af Hjørring. Årsagen til kontrollen var ren rutine – men medførte desværre konsekvenser fra mistænkte bilist, da betjentene instruerede ham i at deltage i en narkometertest.

En test, der gav udslag for, at bilisten – en 21-årig mand – havde indtaget både hash og kokain forud for kørslen. Grundet mistanke til besiddelse af stoffer ransagede betjentene derefter bilen og visiterede bilisten. Som følge af ransagningen konfiskerede politiet 0,71 gram hash.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten – tirsdag den 29. juni ved 01-tiden – for narkopåvirket kørsel samt besiddelse af ulovlig narkotika. Den sigtede erkendte at være ejer af de fundne stoffer. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp
Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

Aalborg – højlydt musik fra overboen stod på til kl. 03:00 om morgenen


Tirsdag den 29. juni ved 03-tiden modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at overboen i et lejlighedskompleks i Aalborg spillede ”så høj musik, at man ikke kan høre sig selv tænke”. Det havde efter sigende stået på i flere timer selvom, at anmelder tidligere på natten havde forsøgt at kontakte overboen for at bede om lidt nattero – dog uden held, da overboen ikke var til at få fat på.

En ledig beredskabspatrulje i området kørte derfor til adressen for at tage en snak med overboen. Da betjentene ankom til adressen, lykkedes det heldigvis hurtigt at få kontakt til overboen, da de bankede på døren. Efter en fornuftig dialog – og dertilhørende formaning om, at man skal huske at udvise hensyn til ens naboer – skruede overboen ned for musikken. Patruljen kørte derefter videre, da der nu var ro på i området.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du fester. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn – både derhjemme og på offentlige arealer. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til gene?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer. Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på tlf. 114. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

Aalborg SV – indbrud i bolig


En ukendt gerningsmand brød forsigtigt et vindue op til en bolig på Engen i Aalborg SV, hvor et indbrud fandt sted mellem mandag den 21. juni kl. 18:00 og mandag den 28. juni kl. 22:00. Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke meldt noget stjålet i forbindelse med indbruddet.

Har du set mistænkelig færden på Engen i Aalborg SV? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Kaffebaren
Suvo
Hvilshøj Auto
Baggesen