Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

COOLSHOP GGW

Coolshop GGW er Nordjyllands største LAN og E-sport event. Det er en weekend med computerspil, konkurrencer, hygge med venner og meget andet.

 

Tid og sted: Gigantium, den 24. – 26. januar 2020

Nordjyllands største LAN & esport event | Gigantium, Aalborg

 

HVAD ER COOLSHOP GGW?

Coolshop GGW er Nordjyllands største LAN og E-sport event. Det er en weekend hvor vi spiller computerspil, holder konkurrencer, griner, hygger os med vennerne og generelt bare deler vores fælles interesse – gaming!

Vi henvender os til folk i alle aldre og på alle niveauer – og med vores crew på mere end 200 frivillige sikrer vi at alle deltagere er i de bedste hænder hele eventet igennem!

Vores højeste prioritet og det vi virkelig brænder for, er at alle får en god oplevelse, føler sig som en del af Coolshop GGW familien og har lyst til at komme igen.

Selvom det ikke lyder hårdt, kan en hel weekend fuld af hygge og computerspil godt være hård og derfor er det vigtigt for os at der i løbet af eventet også er andre aktiviteter, samt et messeområde hvor man kan strække sine ben, slappe af i øjnene og møde alt fra hardware producenter til forskellige uddannelsesinstitutioner og kendte infuencers/youtube stjerner.

Vi håber at se dig til Coolshop GGW 2020 i Gigantium, Aalborg d. 24-26. Januar 2020

– Og husk at vi altid gerne besvarer spørgsmål eller andet – kontakt os her.

  • Gratis parkering
  • Gratis soveplads
  • Gratis deltagelse i alle konkurrencer
  • Gratis frugt

Læs mere her

Kilde: Aalborg Events og Coolshop GGW
AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop