Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Bondestuen
Bjælkehytten

Norden Advokatfirma har overtaget Advokatfirmaet Himmerland ApS og har endvidere ansat 8 medarbejdere fra Advokatfirmaet.dk I/S. Norden Advokatfirmas nu 25 medarbejdere vil fremadrettet være placeret på tre kontorer i Brønderslev, Aalborg og Aars.

Advokat Carsten Egebæk Kjeldsen, tidligere indehaver af Advokatfirmaet Himmerland ApS, og advokat Anders Bredgaard, tidligere medindehaver af Advokatfirmaet.dk I/S, indtræder som indehavere af Norden Advokatfirma sammen med advokat Mads Kringelbach.

Med overtagelsen og ansættelserne af nye medarbejdere opnår Norden Advokatfirma en væsentligt styrket tilstedeværelse i Nordjylland, centralt placerede kontorer i landsdelen samt et stærkt udgangspunkt for at yde en skarp juridisk rådgivning til det nordjyske erhvervs- og privatliv. Norden Advokatfirmas ambition er at være blandt de bedste juridiske sparringspartnere og levere høj faglig rådgivning med unikke løsninger til mindre og mellemstore virksomheder.

  • I en verden, der er præget af omskiftelighed og store forandringer, ikke mindst for erhvervslivet, er der ofte brug for en stærk juridisk sparringspartner. Med vores nye set-up og vores 25 dygtige medarbejdere vil vi være helt i front på at levere juridisk rådgivning af høj faglig kvalitet. Jeg er derfor rigtig glad for, at få Anders Bredgaard og Carsten Egebæk Kjeldsen som medindehavere i Norden Advokatfirma, siger adm. direktør Mads Kringelbach og fortsætter: Vi har stor fokus på at være tilgængelige i nærområdet og skabe merværdi for vores klienter. Vi skal ikke bare levere ”juridisk perfekte” løsninger men fokusere på at løse vores klienters totale udfordringer og problemstillinger i en omskiftelig hverdag.

Bredt fundament og stor indsigt i nordjysk erhvervsliv

Norden Advokatfirma består nu af: 7 advokater, 3 advokatfuldmægtige, 1 ejendomsrådgiver og 14 juridiske sagsbehandlere, som alle har stor erfaring med rådgivning til erhvervsvirksomheder, myndigheder og private. Virksomhedens kerneydelse vil fortsat være rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder, ikke mindst indenfor landbrugserhvervet og tilknyttede erhverv.

  • Både syd og nord for Limfjorden vil Norden Advokatfirma nu have et særdeles stærkt team af juridiske rådgivere. Advokatfirmaet Himmerland har i mange år rådgivet en stor del af erhvervslivet, landmændene og private i Himmerland. Jeg vil betragte sammenlægningen med Norden Advokatfirma som ”det perfekte match” i forhold til at yde juridisk rådgivning af høj faglig kvalitet til vores klienter, og jeg ser virkelig frem til, at jeg og de øvrige medarbejdere på Aars-kontoret kan bidrage til at styrke rådgivningen på parametrene – faglighed, tilgængelighed og værdiskabelse for vores nuværende og fremtidige klienter, siger advokat og medindehaver Carsten Egebæk Kjeldsen.

Mange faglige spidskompetencer

  • Med tilgangen af de mange nye medarbejdere fra Aalborg- og Aars-kontorerne vil vi kunne styrke vores rådgivning til det brede nordjyske erhvervsliv og til privatlivet. Jeg ser frem til at være en del af et væsentligt styrket Norden Advokatfirma. Vi har stor erfaring med rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder og private, herunder rådgivning i forbindelse opstart af virksomhed, overdragelse af virksomhed, rådgivning om køb og salg af ejendomme – dette i kraft af mit og de dygtige medarbejdere fra Advokatfirmaet.dk’s mangeårige virke i Aalborg. Vi har mange faglige spidskompetencer i det nye set-up, og vi kan virkelig tilbyde nogle gode juridiske løsninger til vores klienter, siger advokat og medindehaver Anders Bredgaard.

Open for business

  • Vi glæder os til at betjene nuværende og fremtidige klienter i vores nye set-up. Hvem ved? Måske er der andre advokatfirmaer eller dygtige advokater, der kunne tænke sig at være en del af det i fremtiden, siger adm. direktør Mads Kringelbach.

Norden Advokatfirma har nu adresser i Brønderslev: Erhvervsparken 1, 9700 Brønderslev. Aalborg: Gøteborgvej 18, 9200 Aalborg SV og Aars: Kirkegade 1, 9600 Aars.

Tekst til foto: De tre advokater i spidsen for Norden Advokatfirma er fra venstre: Anders Bredgaard, adm. direktør Mads Kringelbach og Carsten Egebæk Kjeldsen.

Kilde: Peter Küster Nielsen

Kaffebaren
Suvo
Springeren
Baggesen