K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

Elektro Gruppen var mandag morgen vært for Nordjysk Erhvervsnetværk, som Brønderslev Golfklub står bag.

Erhvervsnetværket består af en række virksomhedsledere fra lokale og regionale virksomheder, hvor formålet er, at styrke medlemmernes viden om ledelse, forretningsudvikling samt ikke mindst salg.

Søren Nørgaard, der er en del af direktionen hos Elektro Gruppen bød de morgenfriske netværkskollegaer velkommen med en spændende indsigt i hvordan de i løbet af de sidste par år havde formået at skabe en vækst fra ca 30 ansatte til nu 70 ansatte. Søren Nørgaard fortalte åbent om udfordringerne ved sådan en vækst og hvordan man ledelsesmæssigt havde grebet tingene an bl.a. med lean som et ledelsesværktøj i produktionen og administrationen. Passion er også et af nøgleordene i Elektro Gruppen.

Elektro Gruppen er kundens One Stop Shop. Når en af servicevognene kører ud fra Maltvej i Brønderslev er det ikke ualmindeligt, at der sidder både en medarbejder med kompetence i trykluft, elektromekanik eller smedearbejde side om side i bilen.
Elektro Gruppen tilbyder nemlig kunderne attraktive pakkeløsninger, som inkluderer omfattende viden og erfaring med elektromekanik, trykluft, lifte og løftegrej, autoteknik, tavleproduktion samt smedearbejde. Derfor behøver kunden kun én kontakt.
Elektro Gruppen blev grundlagt først i 1950’erne. I 1999 blev firmaet overtaget af Lars Sanderhoff, der har arbejdet i firmaet i mere end 30 år, sammen med en partner.
I 2011 indtrådte Morten Frølund Petersen som kompagnon og daglig leder af daværende Brønderslev Trykluftcenter, mens Lars Sanderhoff var daglig leder af Brønderslev Elektro og administrerende direktør i alle selskaberne, der også omfattede Aalborg Elektro, Frederikshavn Elektro, Dronninglund Elektro og Stenhøj Nordjylland.
Morten Frølund Petersen og Lars Sanderhoff ejer hver halvdelen af den travle virksomhed, hvor alle afdelinger nu er fusioneret til Elektro Gruppen.
Elektro Gruppen forventer de kommende år en yderligere vækst på ca 30%, hvor der vil blive behov for nye kollegaer. Dejligt for Brønderslev by at der virksomheder som Brønderslev Elektro, der skaber vækst og nye arbejdspladser.
Springeren
Bilhuset Biersted A/S