Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Kaffebaren

 

Festivalen løber af stablen fredag d. 12 juni, men desværre ikke i den velkendte hyggelige atmosfære i Brønderslevs gader med masser af gæster, udstillere mm pga. Corona.

I stedet tester folkene bag Nordjysk Vinfestival, en digital udgave der afvikles online. Det fungerer således, at interesserede køber en vinkasse med de flasker som vil blive brugt i onlinesmagningen.

Foto: Butikschef i Føtex og en af initiativtagerne til festivalen, Søren Flodgaard med nogle gode flasker. I år bliver det en online event med smagning der hjemme. Arkivfoto Tex

I arrangørernes ”Studie” på Håndværkervej hos Backyard Living, der velvilligt har stillet lokaler til rådighed for eventen, der sidder dagens vinkendere ”Finn & Kristian” og guider smagerne der hjemme igennem vinkassens indhold.

Man kommer igennem tre forskellige kasser med 6 vine i hver i løbet af dagen, alle vine får kommentarer og tips fra eksperterne, man har udvalgt 16 leverandører til eventen. Der er i skrivende stund solgt over 100 vinkasser, der alle er uddelt til kunderne. Eventen starter kl. 13.30 og slutter cirka kl. 18.00.

Der er stadig vinkasser at købe, se mere her:https://nordjyskvinfestival.dk/

Søren Flodgaard fra arrangør gruppen udtaler til Brønderslev Avis: – Vi håber selvfølgelig på at kunne vende tilbage til det hyggelige, gammelkendte koncept med direkte smagning hos leverandørernes telte rundt om i sommerbyen Brønderslev til næste år.

 

Kaffebaren
Suvo
Faarup skovhus
Baggesen