Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

Brønderslevs skønne vinfestival “Nordjysk Vinfestival”, der hvert år skaber masser af liv i gaderne i Brønderslev er aflyst i 2020 pga Covid-19 krisen.

Mange både lokale og gæster udefra havde glædet sig til vinruten rundt i Brønderslevs gader under åben himmel. Med 40 stande med vin og delikatesser, hvoraf de 30 er vinudstillere skulle Nordjysk Vinfestival have været afholdt for 5. år i træk.

Vinfestivalen, der er Nordjyllands største af sin slags skriver følgende på deres Facebookside:

Nordjysk Vinfestival 2020 er desværre officielt AFLYST – efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde mandag aften 6. April.
Alle købte billetter overføres til næste års Vinfestival. Hvis købte billetter ønskes refunderet sendes en mail til info@nordjyskvinfestival.dk med navn og fakturanr.
Det er med stor beklagelse, at vi er nødt til at aflyse, men naturligvis står vi sammen og bakker op om regeringens strategi.
Vi havde glædet os til at være sammen med alle gæster og udstillere til endnu et par hyggelige vindage på Vinruten i Brønderslev- men må afvente og gøre os klar til 2021. Alle gæster, udstillere og samarbejdspartnere ønskes en rigtig god sommer, på trods af den nuværende situation. Pas på jer selv, hinanden og alle omkring jer – vi glæder os til at vi kan mødes på den anden side.
Mange hilsner fra Nordjysk Vinfestival

 

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop