Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

Norwegian tilbyder CashPoints til kunder, der ønsker at afbestille eller udsætte sin rejse – 48.000 kunder har konverteret sine billetter til CashPoints i løbet af 36 timer

I lyset af rejserestriktionerne som følge af COVID-19, tilbyder Norwegian CashPoints som tilbagebetaling til kunder, der ønsker at afbestille eller udsætte sin Norwegian-rejse. Interessen er allerede stor blandt kunderne.

Tilbudet gælder kun i en begrænset periode og kun for flyvninger, der ikke er blevet aflyst.

Følgende betingelser gælder:

  • Tilbuddet gælder kunder, der har bestilt en rejse til udlandet frem til 31. maj 2020. Almindelige betingelser gælder for alle andre bestillinger.
  • Gælder kun billetter, der er bestilt direkte hos Norwegian (gælder ikke billetter, der er bestilt via rejsebureauer eller anden tredjepart).
  • Billettypen skal være LowFare, LowFare+ eller Premium (Flex- og PremiumFlex kan refunderes og afbestilles her).
  • Afbestillingen skal ske mere end seks timer før planlagt afgangstid.

Læs mere om, hvordan du kan få CashPoints som tilbagebetaling her: https://www.norwegian.com/updates

Mere om Norwegian Reward og CashPoints
Hver gang, man bestiller en flyrejse med Norwegian eller benytter sig af tjenester fra Norwegian Rewards partnere, optjener man CashPoints. De kan blandt andet bruges til at betale for flybilletter, Fast Track, sædereservation, bagage eller billetændringer. Medlemmer, som flyver ofte, får også en ekstra fordel for hver sjette rejse. Det er også muligt at koble sin Norwegian Reward-profil med et gratis Bank Norwegian-kreditkort, hvilket giver CashPoints på alle varekøb gjort med kortet. Med Norwegian Reward får man også adgang til en række andre fordele som rabatter og ekstra CashPoints, når man bestiller udlejningsbil, hotel, guidede ture og adgang til lufthavnslounges og andre tjenester. Fordelsprogrammet er helt gratis.

For mere information om Norwegian Reward, besøg: https://dk.norwegianreward.com/

Råd til kunder
Kunder, der har købt billet til afgange, som bliver berørt af rejserestriktionerne som følge af COVID-19,vil blive kontaktet direkte via SMS og e-mail med alternativer, inklusiv ombooking til flyvninger på et senere tidspunkt. Vi modtager et stort antal henvendelser og opfordrer derfor vores kunder til at finde information på vores hjemmeside: www.norwegian.com/updates. Hvis du skal rejse efter 15. april 2020 beder vi dig vente med at kontakte kundecenteret netop nu.

Kilde: Norwegian

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop