Staudemarken
Mortensens Mad
Bondestuen
Birks Bikeshop

 

Sparkøbmand Jan Jæger, er en tilfreds mand i disse dage, endelig har han langt om længe fået sig en rigtig “Førstemand” i Butikken på Elmevej i Øster Brønderslev.

Pr. 1 juli startede 34-årige, Steffen Skov Snoger nemlig som butikkens nye Førstemand, Steffen er fra Støvring, men ny tilflytter i Nørre Halne, sammen med kone og barn. Steffen var tidligt rundt i handelsbranchen og samle erfaring, bl.a som flaskedreng/servicedreng i Meny. Her og nu kommer han fra Mogens Daarbak A/S i Aalborg, men han startede i sin tid i lære som tøjmand i M.R. og kom derefter til SPAR på Kastetvej i Aalborg, hvor han var i 7 år.

FOTO: SPAR Butikkens nye ledelse ved kassen, fra venstre: Steffen Skov Snoger & Købmand Jan Jæger. Foto Tex

Jan Jæger er glad over at han endelig har en mand at spille bold med i dagligdagen, sådan forstået at de kan teste salgs og aktivitets ideer sammen.

Jan Jæger udtaler: Det er altid godt at have en at udvikle nye initiativer sammen med, bl.a skal vi involvere forretningen mere på de sociale medier som Facebook. Der kan vi supplere hinanden godt med at vi har hvert sine ekspertiser og tilgang til de nye ting.

Steffen forventer og håber på at hans tilstedeværelse er med til at udvikle butikkens og sine egne begrænsninger, man skal kunne så meget mere i en mindre butik. Her er der ikke 5 eksperter eller afdelingschefer med hvert sit område. Nej man skal kunne lidt af det hele selv, noget der virkelig udvikler købmanden i en.

Steffen slutter af med at sige at han glæder sig til at lære kunderne og byen nærmere at kende og at han håber at kan være med til at få SPAR-butikken mere ind i den digitale tidsalder, så man har samme synlighed som de nærliggende købstads-butikker og dermed nemmere får kunderne ind i butikken.

Byens befolkning har bakket op om Spar i Øster Brønderslev under Covid-19, så meget at Købmand Jan Jæger nu vil give noget igen og derfor har en stor gave til byens andet samlingpunkt, Idrætsforeningen. Hvad det er, afsløres senere i august, helt præcist i Uge 34.

 

AKKC
Guldsmed Hansen
Hvilshøj Auto
Baggesen