Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

 

Ø.Brønderslev.

Formand Bent Mogensen Jensen i Brundur East E-Sport kan ånde lettet op og meddele offentligheden at der nu er fundet nye trænere til holdene i den kommende sæson.

De nye folk er, Anders Berg Johansen, der står for træningen på det sene mandagshold. Frederik Vejergang Christensen, som står for de to tidlige hold mandag og tirsdag samt Nikolaj Løvgren Nielsen, som er hjælpetræner på de tidlige mandags og tirsdags hold og som selv er spiller på det sene mandagshold.

Foto: Formand Bent Mogensen Jensen i klublokalet. Arkivfoto. Tex

Bent og resten af bestyrelsen i Brundur East, glæder sig over de nye trænere, for man skal ikke så mange dage tilbage før det så rigtigt sort ud for holdene der stod uden trænere, men nu kan vi roligt byde spillerne velkommen til den nye sæson.

I sommerpausen er der blevet installeret aircondition i det varme spillerum i Østsidehallen, så vi håber at der fremover er til at opholde sig i lokalet også selv om alle maskiner er i gang. Vi sender en stor Tak til Ø. Brønderslev – Hallund Sparekassefond for endnu en gang at bevilge os midler til at udføre vores planer, slutter en tilfreds formand Bent Mogensen Jensen.

Træningen er allerede gået i gang i Brundur East, så har man lyst til at prøve at spille, skal man bare møde op på en træningsaften og det var enten mandag eller tirsdag i Østsidehallen.

 

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen