K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

Den lokale Bonus-station i Brønderslev bliver omdannet til en helt ny Uno-X lavprisstation. Med Uno-X får de mange bilister en topmoderne tankningsoplevelse med bl.a. lynhurtig kontaktløs kortbetaling, MobilePay og altid lave priser. Fra d. 1. juni og de kommende tre dage frem vil Bonus-stationen lukke ned for at genåbne som en helt ny lavprisstation, og hos Uno-X glæder man sig til at invitere byens mange kunder forbi.

Uno-X Danmark har i nogle år været i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest hurtige, enkle og trygge lavprisstationer. Det topmoderne stationskoncept er allerede blevet taget godt imod af både lokale bilister samt pendlere landet over, og nu bliver det endelig bilisterne i Brønderslev og omegns tur til at få glæde af det nye stationskoncept.

Når den nye Uno-X på Sdr Omfartsvej 2 åbner, vil kunderne opleve en topmoderne tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer.

”Hos Uno-X ønsker vi at være en del af Brønderslev, og efter ombygningen kan de nuværende tankkunder hos Bonus forvente en hurtigere og endnu bedre tankningsoplevelse. Hos Uno-X bestræber vi os også på at være billigst i lokalområdet, og derfor vil vi arbejde hårdt for at give bilister i Brønderslev det billigste brændstof og den bedste tankningsoplevelse,” siger Jan Brinkmann, der er distriktspartner hos den kommende Uno-X i Brønderslev.

Mange nye forbedringer
Lavprisstationen, som ligger ved Rema 1000, får en række forbedringer til stor fordel for de mange lokale pendlere, der hver dag kommer på stationen, fortæller Jan Brinkmann.

”Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens bil. På den nye Uno-X i Brønderslev vil kunderne få en unik tankningsoplevelse med blandt andet en tydelig prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning,” afslutter Jan Brinkmann.

Læs mere om Uno-X’ nye stationskoncept samt ombygning her: www.unox.dk

 

Springeren
Bilhuset Biersted A/S