Art By Me
FOF Vendsyssel
DN Isolering
Baggesen

Kampen ude mod SønderjyskE var en kamp som Vendsyssel Håndbold nok havde frygtet på forhånd, men en solid indsats fra vendelboerne sikrede Vendsyssel Håndbold en sikker 22-30 sejr.

Kampen var kun lige i kampens indledende fase. Efter 10 minutters spil bragte Sofie H Sletskov Vendsyssel Håndbold foran 4-5 og herefter så vendelboerne sig ikke tilbage. De efterfølgende 9 minutter brugte Vendsyssel tiden til at udbygge føringen til 4-11. Selvom SønderjyskE fik 4 hurtige mål i streg, lykkedes det ikke for værterne at komme tilbage i kampen. Vendsyssel Håndbold kunne derfor gå til pause med en 12-16 føring.

Fra starten af 2. halvleg fortsatte Vendsyssel Håndbold med at være i kontrol og tillod aldrig værterne fra SønderjyskE at komme ind i kampen igen. Vendsyssel Håndbold vandt sikkert 22-30.

Næste opgave i 1. division for Vendsyssel bliver den 29. februar kl. 15.00 hjemme i Drinx Arena mod TMS Ringsted. Efter dagens kamp fører Vendsyssel stadig med 2 point ned til Ringkøbing. Alt tegner til, at det bliver en “finale” i sidste rundekampen mellem Vendsyssel Håndbold og Ringkøbing den 11. april kl. 14.00 om hvem der rykker direkte op i Ligaen.

Henrik Thomsen

AKKC
GF Forsikring
Jysk tagrende rens
Birks Bikeshop