Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller
PrinterEksperten

 

Det drejer sig om Mike Mikkelsen der har oprettet et nyt en mands byggefirma MM-Byg, på privatadressen, Istedvej 7 i Ø. Brønderslev.

Foto: Mike Mikkelsen tjekker lige hængslerne i et af køkkenskabene. Foto Tex

Mike er til daglig i voksenlære ved Richardt Thomsens Erhvervsbyg A/S i Brønderslev og er færdig som tømrer i september 2020. Mike fortæller at det ikke er for at lave konkurrence med sin læreplads, at han har oprettet sit tømrerfirma, men simpelt hen fordi han synes der lokalt mangler en lille virksomhed der specialiserer i forsikringsskader og alle forskellige småjobs, så som udskiftning af gulv, loft, døre og vinduer altså de mindre opgaver.

Han vil også gerne påtage sig alle andre slags opgaver med træ involveret, renovering og nybygning af terrasser, køkkener osv.

Til spørgsmålet, om det ikke er tidligt at starte eget firma op mens man stadig er i lære? siger Mike lidt smågrinende, at det jo er typisk ham, når han har sat sig noget for, så er det bare med at komme i gang! Noget han tror vil komme MM-Bygs kunder til gode. MM-Bygs arbejde vil foregå efter Mikes arbejdstid hos Richardt Thomsens Erhvervsbyg A/S.

MM-Byg kan træffes på hjemadressen på Istedvej 7, men også på firmaets side på Facebook.

Bosætning Jammerbugt
Springeren
Baggesen