Bøgsted A/S
K.E.C. Jammerbugt kulturcenter
PrinterEksperten
Bjælkehytten

 

Glæden i ØBI Senior fodbold er stor, efter at ØBI Hovedbestyrelse godkendte og underskrev en 2-årig forlængelse af aftalen med klubbens nuværende 1. Holds træner, Michael Jensen fra Bjergby.

Foto: ØBI Fodbold Forkvinde Annitta Baun. Foto Tex

– Det betyder blandt andet, at vi har ro til at koncentrere os om andre tiltag i fodboldafdelingen, vi er jo f.eks.  ved at renovere rekvisitterne på vores baner samt forny bolde og andet udstyr, så det bliver lækkert at møde op til træning igen, udtaler Fodbold Forkvinde, Annitta Baun og fortsætter: – Spillerne og de øvrige ledere er meget glade for Michael som førsteholds træner. Hele seniorafdelingen har udviklet sig spilmæssigt og taktisk i den tid Michael har været her, det har i det hele taget været en meget positiv periode med rigtig god udvikling i fodboldafdelingen. Flere unge talenter kommer hjem til klubben, for at være med i opbygningen af en ny fodboldæra i ØBI, noget vi kalder for at have et Blåt Hjerte slutter Annitta.

Foto: ØBI Træner Michael Jensen. Foto Tex

Træner Michael Jensen selv, ser også frem mod de næste par år som ØBI træner, – For der er nogle helt specielle talenter her i klubben, som jeg er meget spændt på hvor de ender udviklingsmæssigt, siger han og fortsætter: Det hele hænger på deres indstilling til sporten og træning, samt hvor parate de er på at lave en lille satsning på fodbolden. Man kan jo sagtens nøjes med at være halv-god, men man kunne også satse på at blive rigtig god, men prisen bliver også lidt højere socialt.

Brovst Malerfirma
Guld & Rod
Pj Industries
Guldsmed Hansen