Nordjysk Motor Co.
Suvo
Bondestuen
Kaffebaren

 

Oprykningen blev et fakta, da dommeren fløjtede fredagens aftenkamp i Serie 4 – Pulje 57 af på Voerså Stadion, kampen var imellem værterne fra Voerså IF og Øster Brønderslev Idrætsforening (ØBI). Stadion uret viste fuld tid og resultatet var 1-5 til de blå ØBI-drenge. I dagens kamp var ØBI endda uden sin sædvanlige målmager, Oleksandr Baranov, der var til fælles aktiviteter med sin arbejdsplads og derfor måtte melde afbud.

Foto: De glade ØBI spillere og ledere efter oprykningen til Serie 3 var en realitet.

Situationen var inden kampen at ØBI var klar nr. 1 i Puljen og med et enkelt point i aftens opgør på udebane i Voerså, så kunne de ikke hentes af nogle af de andre hold. Så det var et noget nervøst hold der gik på grønsværen i Voerså, der var maget på spil og det var uden målmaskinen Baranov.

Det viste sig dog hurtigt at holdet skam også kunne uden Baranov på toppen, efter små 18 minutter bragte Mads Lindgaard Hansen de blå i spidsen 0-1 assisteret af Jacob Stavad. Ti mnutter senere sendte unge Nikolaj Ringberg Møller bolden i hjemmeholdet Voersås mål og 0-2 var en realitet, målet assisteret af Volodymyr Borysov.

I 35 minut fik Voerså reduceret til 1-2 af ukendt spiller, men knap et minut senere slog endnu en ungdomsspiller til for ØBI, denne gang var det Rasmus Krarup der nettede assisteret af Jeppe Andersen. Stillingen 1-3 holdt til pausen.

Foto. Holdbillede inden onsdagens kamp.

Et kvarter inde i anden halvleg scorer en Voerså spiller, men desværre for aftenens værter, så var det i eget net og så var det 1-4 i ØBI-favør. Godt tre minutter før slutfløjtet var Fredrik Albrechtsen på plads foran mål og satte 1-5 assisteret af Sergii Sergii. Dermed sluttede kampen 1-5 og ØBI er klar til Serie 3 næste sæson.

Men allerede på onsdag kl. 19.00 skal ØBI et smut på besøg på Arena Kop & Kande, hvor BI byder op til lokalopgør. De vil sikkert gerne slå puljens Nr. 1, de evige rivaler fra Østsiden – ØBI.

Et stort TILLYKKE til ØBI fra Brønderslev Avis!

Fotos: Poul Erik Jensen

Kaffebaren
Suvo
Springeren
Baggesen